Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Munka után mennyire tolerálod...

Munka után mennyire tolerálod a gyereked hisztijét?

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Sosem tolerálom. Vagy mindig? Szóval ugyanannyira, mint munka előtt.
2021. márc. 12. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Semennyire
2021. márc. 12. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Van jobb home office és otthon a gyerek! Az a tuti
2021. márc. 12. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Hogy érted? En mindig ignoralom. Hisztivel nem foglalkozom.
2021. márc. 12. 20:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy kezeled a mindenért nyűglődést?
2021. márc. 12. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Hogy lehet ignorálni? Aki ezt meg tudja tenni az nem tudja milyen az igazi akaratos gyerek. Ugyanis nem csak földhöz vágja magát hanem odajön, megfogja a lábam, próbálkozik bárhogy.
2021. márc. 12. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Munka után? Miért, neked most hol a gyereked? Én munka közben is a folyamatos hisztit hallgatom, és őszintén, sokszor leüvöltöm mert nem bírom már ezt, én is ember vagyok.
2021. márc. 12. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Ezt úgy szeretem itt?! Ti azt hiszitek mindenki home office ban van? Vagy itthon dekkol hónapokat?

Nehezen. Van h sajnos eldurran az agyam és felemelem a hangom.

Többnyire beküldöm a szobába hisztizni, majd egy perc múlva (mikor már lenyugodtam) bemegyek és megkérdezem hogy megnyugodott e? Hüppögve azt mondja igen.

Majd mondom h akkor mély levegő (beszív kifúj) és mondja el h mit szeretne, mert ezt így nem értem.

2021. márc. 12. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
? Én sem szeretnék itthon dekkolni de egyik gyerekemet sem tudom most hova vinni!
2021. márc. 12. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
6 A nyuglodes és a hiszti nem ugyanaz. A hiszti az, amikor nem kap meg valamit és földhoz csapja magat. Na azzal pont nem foglalkozom. Majd megunja. Hogy hogyan lehet megcsinalni? Ő földhoz csapja magat a konyhában, en lekapcsolom a villanyt és átmegyek egy másik szobába. Ha egész nap nyüglődik az nem hiszti. Azt nyilván nagyon nehéz akkor menedzselni amikor te magad is fáradt vagy. Nalunk erre az jön be, ha vele foglalkozom. Osszebujunk, könyvet nézegetünk stb. De ez gondolom gyerekfuggo, hogy kinél mi valik be és a szülőnek mire van kapacitása. Ha elszakad a cérna, akkor nagyon nehezen viselem en is a nyuglodest.
2021. márc. 12. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!