Iszik a gyermeked Nesquik kakaót?
Ha igen milyen sűrűn és mennyit?
Az én fiam 20 hós. Reggel és este kap kakaót, kb 2 dcl tejbe teszek neki 1,5 tk kakaóport, imádja! :)
szia,
20 hónapos a fiam, ugyanúgy issza, mint a Tied! Szerintem ettől nem lesz semmi baja, viszont ezektől a felháborodó válaszoktól már a hideg ráz....bocs az offért....
bocs az offért. az egyik válaszolónak írom: aki 20 hósan szoptat, az enm azért , hogy így majd kiváltja a tejet. sztem nicns oylan, aki 20 hós gyerekének anniy anyatejet tudjon adni, hogy az fedezze a napi szükségletet. 20 hósan másért igényli egy gyerek a szoptatást, ha igényli. az én kislányom pl. elalvás előtt kéri a cicit, alig van már tejem....amúgy 2. vagyok én írtam, hogy a tápszerébe kap macikávét.
nem szeretem ez t az általánosítst, hogy az irritáló válsazt mindig az írja, aki sokáig szoptat....
Ne legyen nagyobb örömötök az eletben, mint, hogy lepontozzatok a valaszomat csak azert,mert en nem adok instant kakaot a fiamnak(es mert megemlitettem, hogy a cukor nem megnyugtatja, hanem felpörgeti a gyerekeket, ami orvosi teny). Ez az en döntesem. Es ahogy engem nem erdekel, hogy cukrozott kakaoval kirohasztjatok a gyerek fogat- mivel legtöbben altataskent adjak jo par evig :S ,söt meg arra is teszek nagy ivben, hogy a cukorral nyugtatjatok meg a gyereket, akkor szerintetek nektek mi a francert kell az en modszeremet kritizalni????
(Akinek nem inge termeszetesen ne vegye magara!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!