Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Iszik a gyermeked Nesquik kakaót?

Iszik a gyermeked Nesquik kakaót?

Figyelt kérdés

Ha igen milyen sűrűn és mennyit?

Az én fiam 20 hós. Reggel és este kap kakaót, kb 2 dcl tejbe teszek neki 1,5 tk kakaóport, imádja! :)

2010. aug. 18. 13:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
41%

szia,

20 hónapos a fiam, ugyanúgy issza, mint a Tied! Szerintem ettől nem lesz semmi baja, viszont ezektől a felháborodó válaszoktól már a hideg ráz....bocs az offért....

2010. aug. 18. 14:32
 12/25 anonim ***** válasza:
35%
Hát engem is. Egy ilyen kérdésnél is már vannak, akik felháborodnak, mert ők nem így csinálják. Nem hinném, hogy rosszabbul jár a gyermekem a kakaóval, mint hogy 20 hónaposan még szoptassam, semmi tápértéke nincs már abban a tejciben, de nem akarom elindítani a lavinát, csak már nem tudom szó nélkül hagyni.
2010. aug. 18. 14:36
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Egy ideig ivott, aztán egyszer a palacsintából kimaradt Arany Kakaóból csináltam neki, hát lett is olyan székrekedése, hogy 1,5 óráig kinlódott a kakival. Zokogott, erőlködött, a szivem szakadt meg. Úgyhogy azóta nulla kakaó, simán kapja a tejet. Ha elkezdem újra, akkor biztos nem rendes kakaót adok, hanem Nesquiket.
2010. aug. 18. 14:40
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

bocs az offért. az egyik válaszolónak írom: aki 20 hósan szoptat, az enm azért , hogy így majd kiváltja a tejet. sztem nicns oylan, aki 20 hós gyerekének anniy anyatejet tudjon adni, hogy az fedezze a napi szükségletet. 20 hósan másért igényli egy gyerek a szoptatást, ha igényli. az én kislányom pl. elalvás előtt kéri a cicit, alig van már tejem....amúgy 2. vagyok én írtam, hogy a tápszerébe kap macikávét.

nem szeretem ez t az általánosítst, hogy az irritáló válsazt mindig az írja, aki sokáig szoptat....

2010. aug. 18. 14:42
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
az én lányom és 3 éves és ennyi édesség, mint egy pohár kakaó vagy 1-2 kocka csoki, kevés fagyi neki is kell(nyalóka, gumicukor, szopogatós cukor számázve, attól undorodok). nem szürkemarha ridegtartás ez. az én lányom megissza a kis esti kakaóját és megy aludni. ha valamiért elfogy a tej, akkor nyűgös, hisztis. ez a napi rutnija. nem hiszem, hogy ezzel ártok neki. amennyi mindent megetetnek velünk szerintem az instant kakaó a legutolsó, amitől ennyire félni kéne.
2010. aug. 18. 14:48
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
A nagyobb gyerekeimnél nem telik el nap Nesquik kakaó nélkül, vacsorára is megisznak egy bögre kakaót. Viszont a pici 20 hónapos, és inkább a cicit választja, a kakaóval teli cumisüveget pedig meg sem fogja. 10 esetből 9-szer így van.
2010. aug. 18. 14:58
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Mindkét gyermekem iszik,a 3 éves fiam és másfél éves lányom is.A kislányom az esti kakaó nélkül el sem tud aludni,mindig akkor kap csak,máskor nem,de ez elalvás előtt kell neki.A fiam is általában esténként iszik,ritkán a reggelihez is.Szeretik mindketten,meg én is és a párom is.Maci kávét még nem adtam egyiknek sem,azt én is ellenzem,sztem nem éppen jó.
2010. aug. 18. 15:53
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg senkinek semmi köze ahhoz, hogy kinek meddig szopik a gyereke. Bizony, az enyém biztosan eleget kap így is, hiszen még naponta legalább 4x szopik... Érdekes, hogy aki csak kicsit is tovább szoptat, mint az átlag, az rögtön hülye.... Meg kell mondanom, a nagyok is 2 éves korukig szoptak, ők már nagyok, semmivel se gyengébbek, mint a társaik, nem is szenvedtek hiányt, hogy nem kaptak se tejet, se kakaót.... De, azért aranyosak vagytok, hogy aggódtok a kislányom egészségéért, majd, ha már nem szopik, biztosan ő is fog inni valamiféle kakaót, még ha az nem is instant lesz... Csak azt nem értem, ebbe miért kellett belekötni. Nem írtam, hogyne adjatok, nem sértettem meg senkit, tehát nem értem ezt a hatalmas kiakadást, se a lepontozást. Azt hiszem, a kérdés nem arról szólt, hogy jó-e vagy se ez a fajta, hanem, hogy " Iszik-e gyermeked....". Erre a nem is ugyanolyan jó válasz, mint az igen... persze, biztosan most is tévedek :)
2010. aug. 18. 17:24
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként, ha ennyire kiakasztó volt a válaszom, valaki meg tudná mondani, miről marad le az a gyerek, aki nem kap ilyet? Bocs! Megint OFF...
2010. aug. 18. 17:40
 20/25 anonim ***** válasza:
28%

Ne legyen nagyobb örömötök az eletben, mint, hogy lepontozzatok a valaszomat csak azert,mert en nem adok instant kakaot a fiamnak(es mert megemlitettem, hogy a cukor nem megnyugtatja, hanem felpörgeti a gyerekeket, ami orvosi teny). Ez az en döntesem. Es ahogy engem nem erdekel, hogy cukrozott kakaoval kirohasztjatok a gyerek fogat- mivel legtöbben altataskent adjak jo par evig :S ,söt meg arra is teszek nagy ivben, hogy a cukorral nyugtatjatok meg a gyereket, akkor szerintetek nektek mi a francert kell az en modszeremet kritizalni????

(Akinek nem inge termeszetesen ne vegye magara!)

2010. aug. 18. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!