Héliumos lufit lehet valahol rendelni kiszállítással?
Figyelt kérdés
Vidéken élünk ahol tudom, hogy lehet kapni 50km-re van ez még nem is lenne gond de nem tudok szabit kérni, így olyan kellene ami postán kiszállít Borsod megyében heliumos lufit.2021. febr. 25. 08:22
1/19 anonim válasza:
Én a netről rendeltem magát a lufit és a játékboltban fújtak bele héliumot.
Azt nem tudom, hogy felfújva postázzák-e. Nem hiszem. 🤷♀️
2/19 A kérdező kommentje:
A hélium a gond, lufit lehet a Pepco vagy 100asban is kapni de dolgozom és nem jutok el oda ahol felfújva árulnak.
2021. febr. 25. 08:27
3/19 anonim válasza:
Inkább neveld a gyermeket környezetbarátra és ne lufizzatok..
4/19 anonim válasza:
Hát én nem Magyarorszagon élek, nálunk lehet rendelni felfújva.
Második google talalat: [link]
6/19 A kérdező kommentje:
3 Más gyerekeknek is volt, nem kap 20-30 ezres ajándékokat ezt szeretne annyi mindig a lufit hajtja ... nem fogom megtagadni tőle
4 Nem szállít ki ide csak Pest megyében vagy környéke nekik már írtam.
2021. febr. 25. 08:34
7/19 anonim válasza:
Értem. Nos, esetleg a helyi virágbolt nem foglalkozik ilyennel? Vagy nincs ismerős, aki el tudná hozni?
8/19 anonim válasza:
De csomagban sem drága, ha veszel hozzá héliumot is. Legalább kéznél van ha kell máskor is.
9/19 A kérdező kommentje:
Faluban lakunk nincs ilyesmi. 50kmre elmenni érte nemtudok kit megkérni, mert vagy dolgoznak vagy babával vannak otthon.
2021. febr. 25. 08:38
10/19 A kérdező kommentje:
8 de magamnak is feltudom fújni ha veszek héliumot ?! Sose csinaltam Mèg ilyen készen vettem eddig csak
2021. febr. 25. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!