Neten honnan rendeltek pelenkát? Milyet és mekkora kiszerelésben szoktatok? Hol éri meg legjobban? (Kiszállítási díj és akciók figyelembe vételével)
Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy ugyanannyi pl emagon, mint a dm-ben akciósan. Vagy akciós az adott oldalon, meg is érné, de nincs készleten 🤷🏻♀️ lehet csak nem jó helyen keresem? Vagy a kényelem miatt rendeltek, mert nem kell szaladgálni érte?2019. nov. 4. 08:45
1/8 anonim válasza:
Én a Lordshop oldaláról rendelem a sleepy sensitivet vagy a bambuszos bugyipelust. Én nem aprozom el 200db minimum, amit rendelek.
2/8 anonim válasza:
Rendeltem korábban webshopból 200 darabosat 12-ért szállítással, de pocsék volt a minősége és szállítással együtt már nem érte meg. Azóta maradt a Libero Comfort, ami 200 db-ra számítva 13.200 Ft. Kb 1000 Ft így az árkülönbség a Rossmannos árhoz képest szállítási költség után, úgyhogy nem vacakolok vele és így nem kell a futárra várni.
3/8 anonim válasza:
Mi falun lakunk, a közeli város, legközelebbi szupermarketjében nem éri meg vásárolni.
Careclubról szoktam rendelni, havi pelus adagot + tápszert, így ingyenes a szállítás és árba is korrekt.
4/8 anonim válasza:
Emag, Pufies. Azért rendelem, mert csak itt kapható, viszont mindkettőnek ez a legjobb, imádom, hogx magasderekú és árban is szuper, mindig akciós. Havi csomagokat rendelek két méretben. 😊
5/8 anonim válasza:
4es pamperst rendelek 9000 ftért a careclubról. Most az emagon ugyanez a 174 dbos havi csomag 10990 ft.
Jól körül kell járni.
6/8 anonim válasza:
Dmből, sokszor van akció és csak 499 Ft a kiszállitas
7/8 anonim válasza:
DM-ből rendelek. Nekünk nagyon bevált a saját márkás pelusuk, de sajnos bezárt nálunk az üzletük, kénytelen vagyok rendelni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mentek a zöld kezek! 👍
2019. nov. 4. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!