Kisgyerekes anyák! A férjetek mennyire veszi ki a részét a mindennapi rutinból?
Szerintem ez mindenkinél más. Kár hasonlítgatni, ami nem tetszik, azt vele beszéld meg.
Nálunk általában ő viszi reggel a gyereket, én hozom haza, megbeszélés kérdése, ki és mit vásárol. A házimunkára meg tudom kérni, de tény, hogy magától nem veszi észre, mit kéne csinálni. Ritkán vannak kettesben órákat, de előfordul, ha dolgom van.
A kérdésedben sokat segít,a válaszodban szinte semmit(szerinted).
Azt vártad hogy mindenki a férjedet fogja szidni,nem ezt kaptad ezek után elkezded te...Az a bajod hogy nemtudod őt értékelni.
Amúgy érdekesek itt sokan, szóval szerintetek a kérdezőnek össze kéne tennie a kezét, mert ilyen férje van. Miért is? Nem teljesen természetes talán, hogy a közös háztartásban a közös gyereket közösen látják el? Azért az durva, hogy itt már ilyen teljesen alap dolgokért, mint pl. hogy játszik a saját gyerekével vagy elpakol otthon egy férfi piedesztálra emelik.
A kérdező ennél többet is megcsinál, ami persze teljesen természetes...
Egyébként a kérdésre válaszolva, ha te lebetegednél, esetleg meghalnál, mit csinálna? Éhen halnánának az állatok, meg a gyerek, meg kikapcsolnák a vizet meg az áramot?
Másik meglátásom, hogy sokan írják "segít" a férfi. Nem, nem segít, hanem kiveszi a részét ő is. A segítség az szívesség, de az nem szívesség, hogy a saját otthonában ő is végez házimunkát és a saját gyerekét ő is gondozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!