Mikor egyik taktika sem jön be?
Mostanában egyre erősödik lányomnál a hiszti, a dac. Sem a ráhagyás, sem a büntetősarok, sem a magyarázás, sem a figyelemelterelés, semmi nem válik be!
Egyszerűen olyan kitartóan ordít ha valami nem úgy történik ahogy Ő akarja, hogy akár fél órán át is képes teljes hangerővel ordítani!
Nálatok hogy van ez 2-2.5 éves gyerkőcnél?
Ez egy jó cikk a hisztiről,és a kezeléséről.
Igen, van vagyis volt...
Kitarto ignorancia es/vagy buntetosarok...
Nekem mar csak emlekeztetni kell, ha indul a hiszti. Ha az utcan vagyunk a babakocsiba valo belakatolassal, ha otthon meg a szobajaban valo ucsorgessel jatekok nelkul...eltartott egy darabig.
A masik trukkom meg, a te csinalod, vagy en csinalom neked pl. oltozkodesnel mert imad pucerkodni amivel nincs is gond de nem mehetunk ki egyszal bugyiban! Hatarozottan kerdezem, o pedig valaszthat
Szokott néha kapni a fenekére, sőt volt már nem egyszer hideg vizes arcmosás is, mert képtelen voltam máshogy lenyugtatni.
Következetes vagyok, ami nem, az máskor is nem. Mégis kiakad olyanon is amit sosem szabadott csinálni.
jaja mintha az én fiamat írtad le volna pedig ő 3 éves lesz októberben. már sokszor kiakadunk rajta!
remélem megváltozik hamarosan!
Rendkívül okos ötlet egy ordító gyereket megverni,h elhallgasson.:/
Nálunk ennyi idősen-még később is-szinte kivétel nélkül mindig bejött a Hisztimanó.:)Amikor elkezdődött a hiszti,csak elrikkantottam magam-muszáj túlkiabálni,különben nem hallja-,h Ott a Hisztimanó!-és veszettül mutogattam bármerre,utcán a bokrok alá,az égre-ha pont ment arra valami-,otthon szoba sarkába,asztal alá,akárhova.általában azonnal abbamaradt a sírás,és elkezdték keresni,ilyenkor érdemes még fokozni a hangulatot össze-vissza mutogatva,h ott sapkája csücske,kilóg a cipője és hasonlókat.
Nálunk ez volt a leghatásosabb ellenszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!