Futóbicikli igen,nem?
Figyelt kérdés
2,5 évesnek lenne. Van kismotor, 3 kerekű ráülős roller. Mennyire hasznos a futóbicikli?2021. febr. 10. 21:51
1/7 anonim válasza:
Szerintem az, megtanul vele egyensúlyozni és sokkal könnyebben megtanul majd biciklizni. Az első gyerekünknek nem volt. A 2 kisebbnek igen, 2 éves koruktól kezdve használták még 5 évesen is. Aztán gyakorlatilag percről percre tanultak meg biciklizni is,míg a nagyobbnak pont az volt a baja,hogy nem tudott egyensúlyozni és napokig próbálkozott a biciklizéssel de folyamatosan elesett és emiatt elment a kedve is tőle. Úgyhogy én ajánlom:)
2/7 anonim válasza:
Hasznos. 1.5 évesen kezdte használni, most 2 évesen csak úgy suhan vele. :)
3/7 anonim válasza:
Kozben meg eszembejutott valami. A pótkerék. A nagyobb sokaog igy hasznalta a normal biciklit, a kisebbeknek egyaltalan nem kellett.
4/7 anonim válasza:
Szuper dolog, a fiam másfél évig nyúzta, utána alig 4 évesen kb. 15 perc alatt megtanult kétkerekű biciklivel menni (pótkerék nélkül), annyira jól ment neki az egyensúlyozás a futóbicónak köszönhetően.
5/7 anonim válasza:
Egy fél év és simán tudna biciklizni, biztos, hogy nem vennék
6/7 anonim válasza:
Nagyon hasznos. Kisfiam másfél éves volt amikor megkapta. 2és fél évesen kapott pótkerekes biciklit mert addig nem volt mit tekernie így azt meg kellett tanulnia. 3. Szülinapja előtt 2 hónappal azt mondta hogy nem kell neki vegyem le. Gondoltam visszarakom 10perc után. Hát nem kellett, fél óra alatt úgy megtanult hogy szó szerint futottam utána.
7/7 anonim válasza:
Mivel az egyensulyozast nem kellett tanulnia nem volt tamkerek a biciklin, csak egy bot amit az apja tartott. Az elindulast es a tekerest kellett megtanulnia (2-3) alkalom, de ha volt lendulete kozben is elengedte az apja, mert erezte, hogy az egyensuly megvan. Kb a 3. napon a valtas utan mar egyedul tekert. Megjegyzem elotte a futobiciklivel mar trukkozgetett is, szoval nagyon rendben volt az egyensulyozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!