Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt köztetek olyan,aki...

Van itt köztetek olyan,aki valamilyen megfontolásból nem szeretne gyereket,pedig minden adott lenne hozzá?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok. Én 29 éves nő vagyok,igaz jelenleg kapcsolatom sincs... Sem anyagi probléma,sem más nem akadályozna,ha gyermekvállalásra adnám a fejem,én mégsem szeretnék. Borzasztó nyomot hagyott bennem egy gyermek... Volt egy kapcsolatom,és ott a páromnak volt gyermeke. Nem tudtam elfogadni sajnos. Tönkre is ment a viszonyunk. Magát a létezését sem tudtam elfogadni,hogy második vagyok,na és a kislány is elkényeztetett kisgyerek volt. Borzasztóan viselkedett... Emiatt nem szeretnék gyereket. Van köztetek olyan,aki szintén komolyan elhatározta ezt?
2021. febr. 3. 20:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
Barátnőm évekig hangoztatta, hogy ő soha a büdös életbe nem akar gyereket. És gáznak gondolta azt, aki vállal.. Aztán találkozott a mostani párjával és megváltozott a véleménye. Hát a karma azért "visszavágott", sok sok év sikertelen próbálkozás után végül lombikkal lett szivárvány babájuk. Szóval nálad is még bármi lehet.
2021. febr. 3. 22:54
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

11

Ilyen baromságot mondani...

2021. febr. 4. 00:45
 13/22 A kérdező kommentje:
Attól,hogy én nem szeretnék gyermeket, tiszteletben tartom azt,aki igen! És ez mindenkinek a saját döntése. Inkább az a kérdés,miért nézik le azokat a nőket az embertársaink,akik nem szeretnének gyermeket???
2021. febr. 4. 02:50
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
Senki nem nézi le h ha valali nem akar gyereket, hanem senkit nem érdekel ha nem akarsz gyereket.
2021. febr. 4. 04:54
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Én ilyen kijelentéssel nem dobálóznék hogy senki nem nézi le és nem szólja meg. Nézzük csak Magyar.o tetületén élő embereket, szerintem több mint 70% a mai napig azt vallja hogy gyerek nélkül nincs értelme az életnek.
2021. febr. 4. 06:51
 16/22 anonim ***** válasza:
15%
15 vagyok. Az előttem szóló igazából a legjobb példa erre. Őt olyannyira nem érdekli, ha valaki nem akar gyereket, hogy képtelen nem megjegyzést tenni arról, hogy őt mennyire nem érdekli. Vagy hazudsz arról, hogy nem érdekel vagy egy paradoxonnal állunk szemben :)
2021. febr. 4. 06:54
 17/22 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon sok ilyen van, de ebben a kategóriában kevés, mivel ez egy gyereknevelős csoport. A kutyás kategóriában sem kérdezzük meg, van-e köztünk olyan, aki nem szereti a kutyákat, és a vega kategóriában sem illik arra rákérdezni, hogy másnak is a véres hurka-e a kedvenc étele.

Ha olyanokkal szeretnél beszélgetni, akik hozzád hasonlóan vannak, mésik kategóriába keress szerintem.

2021. febr. 4. 07:59
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Én se értem miért ide vannak beírkalva ezek a kérdések. Sokkal jobban illene az emberek kategóriába, ez a gyerekvállalás kategória, nem a gyerek-nem-vállalás.
2021. febr. 4. 08:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki felett ítélkeznek az anyák felett is.

Kezdve azzal, hogy minden, amit csinál, az valaki szerint rossz. És rossz anya vagy. Mindenért.

Ha fiatalon vállalsz, akkor nem gondoltad át.

Ha öregen, akkor meg sokáig vártál, most már engedd el, fogyatékos gyerek lesz.

Ha jó időben, akkor csak pénzért csinálod biztos.

Ha nem pénzért csinálod, akkor azért, hogy megfogd a pasit.

Ha nem a pasit akarod megfogni, akkor magadat szórakoztatod vele és önző vagy.

Ha boldog vagy a babától akkor hazudsz és ősanya vagy.

Ha kicsit elfáradsz és panaszkodsz, akkor meg minek szültél ha nem bírod.

És így tovább.

Végtelen sor.

Aki ítélkezni akar, az fog. Akkor is ha szülsz, meg akkor is ha nem.

2021. febr. 4. 08:32
 20/22 anonim ***** válasza:
62%

18 éve vagyok együtt a férjemmel, de soha eszembe nem jutott gyereket vállalni.

Bár a te eseted kissé más, attól még lehet gyereked mert másét nem szereted.

2021. febr. 4. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!