Mi van akkor, ha egy 2 éves gyerek NAPONTA megeszik 2 tejszeletet vagy Kinder penguint,1-2 csomag Pez cukorkát vagy 1 csomag M&M's-et, + gumicukrot, csokit + csak édes innivalókat iszik? Lehet valami baja tőle? (Naponta mossa az anyja a fogát, este)
Szerintem inkább az a gond, hogy így nem elég változatos az étrend, így nincs benne olyan, ami lazíthatná a kakit. Se gyümi, se főzelék. Mondja az anyja, hogy rostosat iszik, de az nem olyan szerintem. De azt is tudom, hogy az anyunak is vannak problémái a Wc-n, ezért azt mondja, hogy biztos örökölte a gyereke, pedig ők sem esznek változatosan. Dehát ki tudja. Ez csak az én véleményem.
Azt nem tudtam, hogy hosszútávon milyen hatással lehet egy gyerek szervezetére, ha ilyen kicsi korától, ennyi édességet kap.
Amúgy nekem hasznos minden válasz!!
23:13-as vagyok
Időközben láttam az utolsó kommented, egyről beszélünk: rostok, vas, kálcium, vitaminok, egy ekkora gyerek ezektől fejlődik, nem a csokitól.
"duckós" ez azt jelenti hogy kövér? Mert ha igen akkor ne csodálkoz ha ezeket eszi. És attól van székrekedése, hoigy kevés növényi rostott eszik. A körmei pedig vitaminhiányra utalna. (szerintem A vit.)
Már boccs de egy értelmes ember se etetné ezzel a gyerekét. Ha ez így menne tovább én megjósolnék husaznéves korában egy infartust. De előtte tuti, hogy magasvérnyomás cukorbetegség. ezzek mind a elhízás miatt. Sokan úgy gondolják, hogy a sok édességtől kap az ember cukorbetegséget de ez nem igaz. Ez egy betegség mely a hasnyálmirigy alulműködése miatt történik és ezeknek a leggyakoribb oka a tulsúly.
Tehát én elkezdeném leszoktati az édeségekről max 2 naponta egy rudi. Zöldségekezt (ironikus mert nekem se a kedvencem) és gyümölcsöket.
Én csak a pez-t,csokit,gumicukror,m&m's-t és az édes innivalókat hagynám el
ez rengeteg felesleges kalória
én is adok a napi 1 túrórudit vagy tejszeletet a gyerekeimnek,de amit írtál rengeteg!!!
Hiába mossa a fogát,ha minden étkezés után mosná,az is kevés lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!