Szerintetek Móra Ferenc Zengő ABC című művét 3-4 éves gyerekek számára fel lehet olvasni? Tetszene nekik?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 21:48
1/10 Derjaderja válasza:
Persze. Jó szerintem, a lanyom 2 éves, ő szereti, de nyilván a ritmus meg az ismerős témàk (alma, cica stb) miatt, az abc része neki nem mond semmit még. Mint gyerekvers is siman élvezhető.
2/10 anonim válasza:
Jajj,de imádtam ezt a mondókát,én 4-5 lehettem amikor hallottam,és megtanultam.Köszönöm hogy eszembe juttattad,puszi! :) És a kérdésre válaszolva,szerintem igen,lehet.
3/10 A kérdező kommentje:
Igazán nincs mit. Én felnőttként ismertem meg, valamiért kimaradt a gyermekkoromból. Most nagyon tetszik szívesen megvenném a gyermekeimnek. Szerintem is nagyon szép, dallamos vers. Nyilván nem ebből fognak megtanulni olvasni, de mindenképpen érdemes lenne megismerniük ezt a szép művet. 😊❤
2021. jan. 25. 22:34
5/10 anonim válasza:
3.:Ablak-Zsiráf,ebből a szavakat megtanulhatják és még amire emlékszem,ami aranyos és hasznos,az a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája.
6/10 anonim válasza:
Nagyon jó a zengő ABC de mosó masa mosodája,gögös gunár Gedeon,sőt lányom mai napig kedvence a Varga Katalin én,te,ő,10 éves lányom nagyon szereti.
7/10 anonim válasza:
Csak nekem olyan fura ez a kérdés?
Miért merül fel ez? Ez csak egy verses mese, olyan mint a többi. A legkisebb korosztálynak is szánják (2-5), lapozó formában is kapható.
8/10 A kérdező kommentje:
Azért merült fel, mert egy barátnőm csak a betűk megismertetését látja benne, szerinte várjunk vele legalább nagycsoportig. Kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak.
2021. jan. 26. 11:11
9/10 anonim válasza:
Janikovszky Éva könyvei is nagyon jók.
10/10 anonim válasza:
2,5 éves lányom majdnem kivülről fújja, imádja. Mondjuk ő minden verset, dalt, mondókát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!