Járatod kicsi gyerekedet valamilyen sportra? Mennyi idősen
kezdte?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 10:55
1/7 anonim válasza:
Úszásra fél éves kora óta
2021. jan. 22. 11:08
2/7 anonim válasza:
3 évesen kezdett egy ritmikus gimnasztika csapat ovis csoportjába járni. Most töltötte a napokban a 6-ot, és október óta egy profi RG csapatba jár edzésre.
2021. jan. 22. 11:23
3/7 anonim válasza:
#1: és mennyi idős volt mire önállóan és segéd eszközök nélkül tudott biztosan úszni? (tehát ha kiesik mentő mellény nélkül a Balaton közepén akkor nagy eséllyel életben marad, ilyesmire gondoltam)?
2021. jan. 22. 11:44
4/7 anonim válasza:
3: most 3 éves, ráadásul a vírus miatt egy ideje nincsen oktatás. Utoljára ott tartottunk, hogy karúszóval tud haladni, illetve gyakorolják a felfekvést is a vízre, de még közel nem mondanám vízbiztosnak. De ebben a korban nem is ez az elsődleges cél.
2021. jan. 22. 11:47
5/7 anonim válasza:
Babaúszásra babaként, most ovitornára (nem az oviban van, csak ez a neve). Persze mielőtt kitört a második hullám. Elkezdte az ovisoknak való úszást is, de 2 alkalom után bezárt az uszoda, pedig tetszett neki.
Neki elég nagy a mozgásigénye, mi nem családi házban lakunk és egyke is, szóval ezek miatt abszolút belefér ennyi minden. De elhiszem, hogy egy családi házas, több tesós kisgyereknek nincs kedve és szüksége erre.
2021. jan. 22. 11:58
6/7 anonim válasza:
#4 köszi, azt hittem már nagyobb esetleg.
Második gyerekünk láthatóan imádja a vizet. De covid miatt nyár óta semmi ilyesmi nincs. Amúgy se nagyon tudom hova vinném (fedett strandra persze mindenképp, csak ugye nem vagyok úszás oktató) mert szerintem így 2-3 év körül baba uszasbol már kinőtt, gyerek csoportos úszás tanfolyamok pedig 4 éves kortól indulnak.
2021. jan. 22. 15:19
7/7 anonim válasza:
A nagyobb 4 évesen kezdett korcsolyázni, 5 évesen az első hokimeccsén játszott . A kicsi 3 éves se volt amikor elkezdett tornázni egy rg egyesület ovis csoportjában. Azóta ott már versenyzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!