Több gyermek?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek 3, 4 gyermeke van. Annak írnék ha lehet.

2021. jan. 6. 17:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 15, 13, 3,5 évesek a nagyok és 5 hónapos a kicsi. Szerintem nem mindenkinek való a nagycsalád és a sokáig tartó otthonlét. Viszont ha szereted ezt csinálni, akkor hajrá. Nem mondom, hogy könnyű, de megéri. Nálunk kb 6.30 körül kezdődik a nap. A nagyok kelnek, tízórait készítek nekik, és vagy mennek, vagy viszem őket a suliba. A kicsik is nagyjából ilyenkor kelnek, a babát megetetem, a 3,5 éves is itthon van, még nem jár oviba. Vele akkor reggelizünk, amikor a nagyokat elvittük suliba. Aztán berakok egy adag mosást, átgondolom a napot, hogy mi lesz az ebéd, stb. Játszunk, rajzolunk, testünk, gyurmázunk, stb. 10 körül elkezdek főzni, ebben a 3,5 évesem is mindig nagyon szeret segíteni. Fél 1 körül ebéd, aztán alvás. Igyekszem a két kicsit együtt altatni, nem mindig sikerül, de azért áránylag sokszor. Amíg alszanak olvasok, netezek, teregetek, stb... De van, amikor velük pihenek. Aztán ébredés, uzsi, lassan a nagyok jönnek haza. Velük minden nap beszélget a suliról, arról hogy vannak, stb. Segítek nekik a tanulásban, ha kell, alapvetően nem telepszem rájuk, de néha azért noszogatom őket. Aztán vacsi, mese, alvás. Most, hogy Covid van, nagyon nezéz, hogy nem mehetünk sehova. A nagylányommal szoktunk sütizni, sétálni, vásárolni, stb... Most csak ritkán vásárolunk együtt, igyekszem egyedül intézni. Nagyjából ilyesmi. Én nagyon élvezem. Vállalnék többet is, ha lenne egy soha ki nem fogyó pénztárcám.
2021. jan. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!