Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál mikortól tisztalkodik...

Másnál mikortól tisztalkodik egyedül a gyermek?

Figyelt kérdés
Kell e ellenőrizni ezt.
2020. okt. 3. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
8?
2020. okt. 3. 18:22
 2/9 anonim válasza:
36%
7-8 ev
2020. okt. 3. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ te mikorra neveled önállóvá, rengeteg mindenre képesek a gyerekek, csak a szülők kontrolmaniasok.
2020. okt. 3. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Most lesz 5 eves, egyedul levetkozik, fogat mos, tusol, megtorolkozik. Ellenorizni szoktam, mert meg csak most kezdte onalloan csinalni. Es a hajat en mosom.
2020. okt. 4. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

5 eves. Egyedül mosdik meg, de ott vagyok es nézem jol csinalja e.

Haját en mosom.

Viszont nagy dolog utan meg en torlom a feneket. Habar mar ezt is elkezduk tanulni, hogy kell egy kislanynak helyesen.

2020. okt. 4. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Kb 4 éves korától. Egyedül fürdik (játszik, megmossa magát) szól h kész van, a hátát én mosom meg (ellenőrzöm h tényleg megmosta e a nyakát hónalját, mert ezek néha elmaradtak) a haját is megmossa, de én öblítem le.
2020. nov. 5. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
6 évesen lett teljesen önálló. Azért fürdés végén végigkérdezem, meg heti tán kétszer én is még ellenőzöm, inkább a saját aggodalmam miatt, de megy.
2020. nov. 6. 03:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Hónap elején volt 5 éves a kisfiam, nyár óta egyedül fürdik, de azért ellenőrzöm, ill. kérdezem, hogy minden meg volt-e és akkor még átmossa magát (nem azért mert kimaradt, hanem mutatja).

Haját én mosom, azt amúgy is utálja.

Kakilás után is kitörli egyedül a fenekét, nagyon ritka, hogy szól nekem. Ez kb. 2 hónapja van így, eddig nem érte el rendesen .. :)

2020. nov. 16. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:

4.5 éves a lányom. Még én csinálok neki mindent. Ő még nem érett arra, hogy maga csinálja.

De nem halok bele, jót mókázunk közben.

2020. nov. 16. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!