Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egynapos láz, nálatok is volt...

Egynapos láz, nálatok is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Kislányom 3,5 éves,tegnap du.-án hőemelkedés,lefekvés előtt kb.fél 10-kor adtam nurofent,éjjel fél 2-kor arra ébredtem nagyon meleg,38.7 volt a láza,adtam kúpot,megsem mozdult,hűtőfürdő segített.A torkára panaszkodott hogy fáj,reggel elvittem orvoshoz azt mondta annyira nem piros a torka hogy "ilyen" láza legyen,nem talált semmit,vizeletet akart,de persze két óra dekkolás után sem volt pisi.Mondanom sem kell Péntek,jön a hétvége!Minden gyógyszerrel felkészített,ha véletlen kéne,de ma meg semmi nyoma a láznak,eszik-iszik játszik jókedve van!Szerintetek?
2010. aug. 13. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyi.

Irodalom szerint nincs egynapos láz, de lányomank is már volt kétszer még kicsi korában.

Az ügyeleten engem is lehülyéztek-mert persze hétvége volt, de elmúlt kevesebb, mint 24 óra alatt a láz, és semmi baja nem lett.

2010. aug. 13. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is a héten volt hasonló"egy napos láza"a 2.5éves kislányomnak.Képzelheted,indultunk a Balatonra,amikor reggel hőemelkedése,délután pedig már 38.8 fokos láza volt.Aznap este még volt egy kis hőemelkedése,aztán másnapra elmúlt.Ő nem fájlalta semmijét,csak kissé étvágytalan volt.Másnap már vígan lubickolt a Balatonba.Nem értem mitől lehetett.

2010. aug. 13. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtok!Ha már nem tudni mitől volt,"jó" hogy nem vagyunk egyedül.Igen az én lányom is étvágytalan volt.Viszont most éjjel sem volt semmi,aludt mint a bunda!Nem értem!(persze nem bánom hogy nem lett betegebb)!
2010. aug. 14. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
fiamnak is szokott lenni ilyen 1 napos, én a fogára gyanítok, általában gyogyszer nélkul elmult mindig (ill. nurofennel), az orvos szerint enyhe virozis, legyozi a szervezet. egyszer volt 3 napos lázunk is, aztán ahogy jott, minden más tunet nélul elmult...
2010. aug. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!