Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Védőoltás helyen kialakuló...

Védőoltás helyen kialakuló kis csomó?

Figyelt kérdés

Kisfiam most 3 és fél éves.

2019 áprilisában kapta meg a bárányhimlő elleni védőoltást.

Viszont a kis csomo azóta is ott van a karjában.

( volt a lábában is , bal comb) 2019 februarban, de az elmult , hosszú ido kellett annak is...

Voltunk vele gyermekorvosnal , védőnőnél, magán ultrahangon és magán gyermeksebeszeti klinikán is ahol minden alkalommal azt mondtak nem kell vele foglalkozni, magától elmúlik majd..

Csak hát na... mégis lassan 2 éve ott van.. És hiába a "sok " orvos megnyugtató szava. Engem személy szerint aggaszt hogy kis csomo meg kitapintható. Nem mindig érzem. Attól függ milyen pózban, hogyan nézem, keresem..

Járt már valaki így??

2020. dec. 31. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h keloidos sebgyogyulas? Keress ra. Felnotteknek contractubex gel jo ra, nem tudom h gyerekre is kenheto-e.
2020. dec. 31. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, első válaszoló, ez a bőr alatt van. Mint egy nyirokcsomó.

A lányomnak a 18hós oltástól volt hatalmas, de csak kb egy hétig.

Az a baj, hogy nálatok, kérdező, valószínűleg betokosodott az oltás. És egy doki sem meri megpiszkálni!!

2020. dec. 31. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jah ertem:(
2020. dec. 31. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik! Nem kell törődni vele
2021. jan. 6. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!