Kisfiam füle mögött és a nyakán mik lehetnek ezek a csomók?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam most 14 hónapos, de születése óta bal oldalt, a füle mögött a csonton van egy duncs. A védőnő akkor azt mondta, hogy a koponyája ilyen. Kicsit később vettem észre, hogy ugyanúgy bal oldalt a nyakán is van ilyen csomó, csak az kisebb, kb. borsó szem nagyságú. Most költözés miatt új háziorvosunk lett. Mondtam neki ezeket a csomókat, és ő azt mondta, hogy a nyirokcsomók vannak így megdagadva, lehet betegségtől, fogzástól, de hogy ő még olyan kicsi, hogy egyikből megy a másikba. Mondta ezt úgy, hogy egyébként nem tapogatta meg. Nekem ő egy éves koráig nem volt beteg, mégis ott voltak/vannak a csomók változatlanul. Tényleg a nyirokcsomók lehetnek? Olvastam, hogy zsírgombóc is lehet...figyelni kell, hogy nőnek-e vagy sem. Járt/jár valaki hasonló cipőben? Előre is köszönöm a válaszokat!2016. máj. 26. 13:30
1/2 anonim válasza:
Szia, az én kislányomnak is volt ilyen csomó, de csak a füle mögött. Nagyon megijedtem, elvittem orvoshoz és ugyanezt mondta az orvos, hogy a nyirokcsomó meg van duzzadva, nem kell vele foglalkozni. Tudom, zavaró, hogy ott van, hiszen valamit csak jelez. Esetleg mutasd meg másik orvosnak is, vagy valami szakrendelőben pillantson rá egy sebész.
2/2 anonim válasza:
Kisfiamnak is van ilyen csomo a nyakan. Jelenleg 6 eves a kisfiam es mar 5 eve ott van ez a csomo! Nem nott semmit. A mienk sokkal nagyobb mint egy borsoszem. Mi mar 4 orvosnal is voltunk ezzel a csomoval. Kettonel amikor felfedeztuk (Angliaban), egy masik orvosnal otthon magyarorszagon amikor 3 eves volt. Aztan tavaly megint rakerdeztem itt Angliaba mikor mentunk a hazidokihoz. Nekunk a betegseget mondta mind a negy doki. Valami olyan virus kerulhetett a szervezetebe amitol beduzzadt, bekemenyedett es azota ott van. 5 eve miota eszrevettuk semmi gondot nem okozott. Nem nott de nem is huzodott vissza semmit. Hogy eltunik-e valaha az jo kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!