Megengeditek,hogy megjegyzéseket tegyen beleszóljon a sógor a gyereknevelésbe?
Próbálok megegyezni a férjemmel a gyerekneveléssel kapcsolatban. Sok esetben eltérő módon gondolkozik, próbálok vele kompromisszumot kötni, elmagyarázni az én álláspontom és akkor a továbbiakban úgy cselekedni. Természetesen a férjem egy elég makacs ember, akinek valahogy be van rögzülve ez a kissé agresszív, ruszki nevelési módszer. Rokonok előtt viszont valahogy mégjobban felemeli a hangját és rákap erre az egészre, és én ezt nagyon nem kedvelem. Sógoromék is jelen voltak egy ilyen szituációban... Hangosan felkiabált,hogy milyen igaza van a férjemnek, hadd nevelje a gyereket. Nekik még nincs gyerekük, most terhes a felesége. Egy pirinyó kutyájuk van, akit bedobál a ketrecébe ha a padlóra pisil. Nagyjából ennyi tapasztalata van még nevelés terén.
Egyébként meg érdeklődni nem nagyon szeret a kislányunkról, meg se kérdezi mi van vele, csak akkor hívja fel párom amikor kell neki valami. Engem teljesen ignorál társaságban, nagyon rám se néz. Szóval így kb semmi kapcsolat velem és a gyerekemmel.
Mik a tapasztalatok?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!