Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megengeditek,hogy megjegyzések...

Megengeditek,hogy megjegyzéseket tegyen beleszóljon a sógor a gyereknevelésbe?

Figyelt kérdés

Próbálok megegyezni a férjemmel a gyerekneveléssel kapcsolatban. Sok esetben eltérő módon gondolkozik, próbálok vele kompromisszumot kötni, elmagyarázni az én álláspontom és akkor a továbbiakban úgy cselekedni. Természetesen a férjem egy elég makacs ember, akinek valahogy be van rögzülve ez a kissé agresszív, ruszki nevelési módszer. Rokonok előtt viszont valahogy mégjobban felemeli a hangját és rákap erre az egészre, és én ezt nagyon nem kedvelem. Sógoromék is jelen voltak egy ilyen szituációban... Hangosan felkiabált,hogy milyen igaza van a férjemnek, hadd nevelje a gyereket. Nekik még nincs gyerekük, most terhes a felesége. Egy pirinyó kutyájuk van, akit bedobál a ketrecébe ha a padlóra pisil. Nagyjából ennyi tapasztalata van még nevelés terén.

Egyébként meg érdeklődni nem nagyon szeret a kislányunkról, meg se kérdezi mi van vele, csak akkor hívja fel párom amikor kell neki valami. Engem teljesen ignorál társaságban, nagyon rám se néz. Szóval így kb semmi kapcsolat velem és a gyerekemmel.

Mik a tapasztalatok?

27/N

2020. dec. 29. 11:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tudsz legalább egy konkrét esetet mondani, hogy pl. mit kiabál az apa egy két éves gyerekre? Mert ezt valahogy én csak úgy nem tudom elképzelni. Az én családomban is voltak veszekedések, de magamra visszatekintve tűntem inkább egy hisztis gyereknek, mint egy olyannak, akit "megszégyenítenek", meg abba se haltam bele, ha volt felém egy-két poénos megjegyzés.
2021. jan. 26. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!