Nem mer közeledni a gyerekekhez. Mit tegyek?
Bocsi de az első válaszról az jutott eszembe hogy "szalonnát akasztottak a nyakába hogy legalább a kutya játszon vele"..:):)
De nem sértésnek szántam egyáltalán.Amúgy az én lányom is ilyen bár neki kell egy kis idő mire feloldódik,de akkor sem nagyon csatlakozik a többiekhez.Reméljük változni fog a helyzet, max. marad nálunk is a szalonna:D
Elsőnek! Ez tényleg jó ötlet. Mi pl labdát vittünk régebben a játszótérre és mindig volt kivel játszania a lányomnak, mert a labda mindig odagurult valakihez, az meg visszadobta, aztán szóbaelegyedtek stb...
Amúgy én is ilyen gyerek voltam és kínosan ügyelek rá, hogy ő ne ilyen legyen. Bár mostanában inkább az ellenkezője igaz. Ő odamegy bárkihez, de attól még nem biztos, hogy játszanak vele. Általában nagyobakhoz megy oda, akik féltik a játékukat, hogy a kicsi nehogy elrontsa stb... Úgyhogy nem győzöm lebeszélni róla, hogy hagyja a nagylányokat játszani. Olyan is szokott lenni, hogy a töbiek menekülnek előle, ő meg azt hiszi, hogy kergetőznek vele. Mondjuk ez egy kicsit rosszul esik, majd ha ő is felfogja, akkor az önbizalmának nem fog jót tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!