Betegen kisgyerekkel egyedül egész nap?
Aki volt már ilyen helyzetben, az hogy oldotta meg, hogyan gyógyul?
Erősebb megfazas szinten vagyok, jól esne pihenni, de egyszerűen nem tudok.
Folyton nyaggat valamivel a gyerek, ezt csináljam, azt csináljam, be nem áll a szája, pörög ezerrel.
Máskor ez nem zavar, de most kész vagyok tőle. Úgy érzem a teljes kimerules szélén vagyok. A lakás úszik arról már nem is beszelek.
Parom reggel elmegy dolgozni este 6-7 óra körül ér haza. Őt is megértem, hogy le kell ülnie egy kicsit munka után, csak így mire bármibe is belefogna a gyerekkel, már lefekvés van.
Gyereket is megértem, mert ő meg energikus, ezt várná a felnőttől is, ráadásul már hetek óta ebben van (2 hét beteg voltam, aztán ő került karanténba kontaktként 4 fal között, most pár napja megint beteg vagyok).
Szóval a kérdés, hogy egy túlpörgött 5 éves mellett betegen hogyan gyogyultok, és vezettek háztartást segítség nélkül?
Előre is köszi a válaszokat.
Az a baj, hogy ezeket a kb 4 hétben már mind végig próbáltuk, egy idő után unalmas neki, teljesen érthető szerintem. Akkor is, ha 5 éves, monoton. Tv-t nem szeretem, mert mindig hiszti a vége, amikor le kell kapcsolni, mindegy 20 perc bagy 1 óra után. Igen, nincs egyszerű gyerekem és ez nem mindig nevelés kérdése.
#11 no comment.
Ez az ágyra /-ban fekve játszunk jó ötlet, holnap ezt fogom megpróbálni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!