Betegen kisgyerekkel egyedül egész nap?
Aki volt már ilyen helyzetben, az hogy oldotta meg, hogyan gyógyul?
Erősebb megfazas szinten vagyok, jól esne pihenni, de egyszerűen nem tudok.
Folyton nyaggat valamivel a gyerek, ezt csináljam, azt csináljam, be nem áll a szája, pörög ezerrel.
Máskor ez nem zavar, de most kész vagyok tőle. Úgy érzem a teljes kimerules szélén vagyok. A lakás úszik arról már nem is beszelek.
Parom reggel elmegy dolgozni este 6-7 óra körül ér haza. Őt is megértem, hogy le kell ülnie egy kicsit munka után, csak így mire bármibe is belefogna a gyerekkel, már lefekvés van.
Gyereket is megértem, mert ő meg energikus, ezt várná a felnőttől is, ráadásul már hetek óta ebben van (2 hét beteg voltam, aztán ő került karanténba kontaktként 4 fal között, most pár napja megint beteg vagyok).
Szóval a kérdés, hogy egy túlpörgött 5 éves mellett betegen hogyan gyogyultok, és vezettek háztartást segítség nélkül?
Előre is köszi a válaszokat.
Esetleg barátnő vagy rokon aki át tud menni hozzád két három órára, hogy játsszon a gyerekkel amíg pihensz?
Ez így nagyon kimerítő.
A vírus kezdetén voltam veszélyeztetett terhes fekvésre ítélve egy hiperaktív 5 évessel. Tehát egész nap otthon volt. Nagyon csok feladatot csináltunk (vennak direkt ennek a korosztálynak való munkafüzetek, ujságok)
Gyurmáztunk, rajzoltunk.
Sőt mesét is néztünk.
Baromi fárasztó tud lenni egész nap, főleg ha moslékul vagy. De ez most ilyen.
Kérj meg valakit h gyúrjon be mézeskalácsnak valót, aztán azt díszítheti kedvére
Mondjuk apuka tolja el a munka utáni pihenését picit. Eszem megáll.
Parom láncban 24 órazik most, 8 napot gyakorlatilag én vagyok egy 2 évessel és egy 2 hetessel, plusz én is beteg is lettem pár napra enyhén.
Ha hazajön 24ből reggel, még egy picit mindog besegít. Legalább megfogja a picit amíg reggelit csinálok, beemeli a nagyot az etetőszékbe, tréfál vele, meghallgatja.
Csomót segít a kislányom meg az én kedvemen is. Parod is legalább gyorst egy közös vacsira üljön le Veletek, rendwljetek akár vmi finomat és addig szánja a figyelmet a gyereknek. Aztán leülhet és az estimesét beszélgetést átveheti megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!