Érdemes lenne cumit adni neki?
Adott egy 2 év 4 hónapos kislány, aki eddig mindig cicin aludteel. Néha nyugtatásnak is kéri, de nyilván nem ez a fő tápláléka már. Tudom, ez is eléggé megosztó dolog, de a tesója magát választotta el, nála sem szeretnénk máshogy.
A gond az, hogy most kezdi a bölcsit. Nem tudjuk nem lenne-e neki könnyebb, ha cumival aludna el. Ha nagyon fáradt elalszik cici nélkül is, de nem jellemző. Talán ha nagyon elfárad, akkor igen, de ezt nem tudom, mert mostanában alig alszik napközben (karanténban vagyunk hetek óta, nem tudom rendesen lefárasztani)
Ha kisebb lenne, gond nélkül adnék cumit, de már elég nagy. Nem tudom érdemes-e most rászoktatni még.
A cumiellenesseg egy vallás.
Nyilván ha nem adsz neki, nem szokik rá, de oka van hogy adsz neki!:D
Tudod mindenki próbálja a legjobban csinálni 9-es. Ha cumival, akkor cumuval, ha rezgő zenelo hintaval akkor azzal.
Neked a cumi felesleges másnak meg olyan dolog amit te vettel a gyerekednek.
Pedig valószínűleg mindketten csak jót akartok a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!