Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiúnak vágatnál ilyen...

Kisfiúnak vágatnál ilyen frizurát?

Figyelt kérdés

Van egy ismerős kisfiú, akinek mindig ilyen frizurát vágnak. Simán kislánynak néz ki vele, ha semlegesebb színekbe van öltöztetve, hallottam már, hogy lekislányozták (2 év körül van amúgy). És az anyja mindig ilyenre vágatja neki.

Nem szólok bele más dolgába, de azért sajnálom szegényt. Kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel...

[link]

2020. dec. 10. 15:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem tetszik ez a haj, de nem érdekelne, hogy mások mit gondolnak a gyerekem hajáról vagy nemiszervéről. Ha tetszene, simán vágatnék neki.
2020. dec. 10. 23:32
 22/26 anonim ***** válasza:
41%
Én ezt csak paraszt gyerek hajnak hívom, bocsi. Tényleg az az igazi 30 évvel ezelőtti divat szerint készült bili-fej.
2020. dec. 11. 01:34
 23/26 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy nem csak ecset-fej van vagy bili.

[link]

[link]

Sőt még akár ez is, mert hát hasonló, de távolról sem ugyanaz:

[link]

Csak hát ehhez hajat is tudni kell a valóvilágban is, nem csak azt, ami 30-40 éve volt aktuális tananyag.

2020. dec. 11. 01:41
 24/26 anonim ***** válasza:
22%

Borzalmasan néz ki.

Nekem tetszik ha egy igazi kis vagány, életre való fiú, igazi kis pasis ruhában van, vagy olyan stílusú a haja is persze az ő kényelmét és ízlését előtérbe helyezve. Nem fog ettől felnőtt férfira hasonlítani, fiús fiú lesz.

Sosem öltöztetem "babásan" a fiamat, nem állt jól egyszerűen neki, nem tetszett, neki a vagány kisfiú ruhák állnak jól. De ezt mindenki máshogy gondolja, a sajátját úgy öltözteti mindenki ahogy akarja .

2020. dec. 11. 10:09
 25/26 anonim ***** válasza:
28%
Én inkább öltöztetem vágatok vagány hajat neki mint bili fejű legyen
2020. dec. 11. 12:13
 26/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem ertem miért van lepontozva akinek nem jön be az 1986-os bili fej 😀 ez valami kötelező irányzat amit imádni kell?
2020. dec. 11. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!