Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiúnak vágatnál ilyen...

Kisfiúnak vágatnál ilyen frizurát?

Figyelt kérdés

Van egy ismerős kisfiú, akinek mindig ilyen frizurát vágnak. Simán kislánynak néz ki vele, ha semlegesebb színekbe van öltöztetve, hallottam már, hogy lekislányozták (2 év körül van amúgy). És az anyja mindig ilyenre vágatja neki.

Nem szólok bele más dolgába, de azért sajnálom szegényt. Kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel...

[link]

2020. dec. 10. 15:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Sztem tök jó a frizura, inkább az lehet necces, hogy nagyon gyorsan megnő olyan hosszúra, ami már a szemébe lóg és zavarja. Ugyanezt a szempontot venném figyelembe egy lánynàl is elsősorban.
2020. dec. 10. 15:59
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon cuki. A 80as 90-es években volt divat ez a gyerekhaj.
2020. dec. 10. 15:59
 3/26 anonim ***** válasza:
38%
Nem, mert szörnyen ódivatú. Igazi bilifrizura.
2020. dec. 10. 16:03
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ezek a picit hosszú hajú fiúcska ezerszer aranyosabbak, mint a tüsihajúsak :)
2020. dec. 10. 16:04
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

És mi van ha legkislányozták ? Istenem,ez egy két éves kölyök ..

Ez olyan ,mint amikor egy 3 napos gyereket kényszeresen csak rózsaszínbe/kékbe öltöztetnek,nehogy véletlenül ellenkező neműnek nézze valaki ,mert akkor összedől a világ.

Amúgy ezzel a hajjal semmi gond nincs ,uniszex,mint az összes haj egy 2 éves gyereken aki épphogy kinőtt a csecsemő korból

2020. dec. 10. 16:04
 6/26 anonim ***** válasza:
44%

Nem vágatnék ilyet a kisfiamnak, ódivatú és röhejes.

És egyáltalán nem lányos, eszembe se jutna lekislányozni egy ilyen hajú gyereket. Ez a klasszikus csúnya fiú bilifrizura.

2020. dec. 10. 16:27
 7/26 anonim ***** válasza:
78%

Kapaszkod az én lányomat full rózsaszínben 2.5 koráig folyton fiúnak nézték mert annyira lassan nőtt a haja. . És akkor mi van?

A kisebbikemet is nem egyszer nézték 1 évea kora alatt fiúnak. Nem tragédia.

Az hogy ki milyen frizurát vágat a gyerekének meg magánügy.

2020. dec. 10. 16:35
 8/26 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen rendben van. Sokkal jobb ez annál, mint amikor ecsethajat vágnak egy totyogósnak. Felnyírják oldalt, felül meg meghagyják. Na az a gáz. A mini "pasi", nem pedig ez a cuki kisfiús frizura.

Egyébként fiamnak göndör, így ilyet hiába vágatnék, de sokáig meghagytuk a loknijait. Magasról tojtam rá, hogy ki nézi lánynak. Imádta rázni, nagyon aranyos volt, csak a nyár miatt kapott kezelhetőbb hosszt

2020. dec. 10. 16:47
 9/26 anonim ***** válasza:
90%

A férjemnek volt ilyen haja. A gyerekemnek is így nőtt, de 2,5 éves korában nyáron már túl meleg volt neki és levágattuk rövidebbre. Ez volt az első hajvágás, addig csak a frufrunál igazítottunk neki.

Azóta ő szól, hogy vágjuk rövidebbre. Nem tüsi, de nem is ilyen hosszú.

Én is szerettem az ilyen haját, mert cuki kisfiús volt tőle, de be kell látni, egy idő után jobb a rövidebb.

Amúgy sosem nézték kislánynak, eléggé fiús vonásai vannak.

2020. dec. 10. 16:52
 10/26 anonim ***** válasza:
77%

Ezerszer inkább az, amit linkeltél, mint pl ez:

[link] - nekem ez a borzalom.

2020. dec. 10. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!