3,5 éves kisfiúnak Playstation karácsonyra? Vélemények?
Figyelt kérdés
Mennyire tudja kezelni a konzolt?2020. nov. 10. 20:24
2/23 anonim válasza:
Add oda neki nyugodtan, fél év múlva már le sem tudod majd róla szedni, csak ordítás és hisztéria közepette, teljesen rá lesz függve
3/23 anonim válasza:
😂😂😂😂😂 na neeeee
Mármint nem vagyok az ilyen dolgok ellen és a férjem is nagy nerd, de egy 3,5 évesnek PS?? Majd már a 6-10 évesnek talán de az alatt szerintem aligha tud egy gyerek értelmesen játszani ilyenekkel és naaaaaqgy szigorú felügyeletet is igényel!
4/23 anonim válasza:
Nos,én "technológia párti" vagyok,de most azért nagyot néztem.
5/23 anonim válasza:
Unod a gyereked,hogy ezzel akarod lekötni?
6/23 anonim válasza:
Nagyon jo ajándék! Remélhetöleg kap egy rokontol kalapácsot ajándékba, aztán kezdödhet a buli!:-)
7/23 anonim válasza:
Én még 2-3 évet várnék vele. Nem vagyok ellene ezeknek a dolgoknak, de ennyi idősen menjen Legózni.
8/23 anonim válasza:
Ha kütyüfüggővé akarod nevelni, akkor itt a remek ajándék! Hajrá! Néhány hónap, és már okostelefonért fog sikítani, hisztizni, "bőgni". Ha meg nem kapja meg, még beléd is rúg.
9/23 anonim válasza:
Ez most komoly? 3 évest semmi mással nem sikerül lekötni, csak a PS? Tényleg nincs jobb ötlet? Mesekönyv, Lego duplo, kisautó, jatekbaba stb... Enyém idén iroasztalt kap mert imád rajzolni.
10/23 anonim válasza:
Mesekönyv nem opció? Bár nem vagyok meglepve, nálunk az oviban a 4 éves c kategóriás kis gádzsi is tik tok videókat, meg horror filmeket néz anyuval, mert az anyu megengedi, addig se kell vele foglalkozni ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!