Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 éves kisfiúnak Playstation...

3,5 éves kisfiúnak Playstation karácsonyra? Vélemények?

Figyelt kérdés
Mennyire tudja kezelni a konzolt?
2020. nov. 10. 20:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Biztos nem vennék neki. A felnőttek is függők nemhogy a gyerekek.
2020. nov. 10. 21:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem 13,5 éves csak leírtad? Nem mindegy.
2020. nov. 10. 21:39
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
A férjem nagy kocka, megmutattam neki ezt a kérdést. Egy szemforgatást kaptál válaszul. Megfelel? Nagyon hülye ötlet.
2020. nov. 10. 22:01
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a szemforgatást is. Nagyon sokféle játékunk van duplo Lego autók hot wheels garázsok, építők, kirakók, társasjátékok, favonat sínekkel, csomó mesekönyv, labdák, műanyag állatok, matchboxok, ceruza gyurma stb stb. Imád autózni legózni könyvet olvasni, nézni rajzolni igazából bármivel eljátszik. Ez csak felmerült hogy lehet ezzel is eltudna.
2020. nov. 10. 22:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos. De inkább játsszon manuális játékokkal. Nem tesz jót az idegrendszeruknek ilyen kicsi korban a sok villodzas meg inger. Nekik még a lassabb élet való. Inkább vegyél neki egy 33. legot. Ugyanúgy fog örülni mert mást lehet kirakni.
2020. nov. 10. 22:09
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Az is hulye, akinek ez megfordul a fejeben...
2020. nov. 10. 22:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem kapna ilyet még :) Én is nézegettem korábban a PS-t más okból, meg a játékokat rá, őszintén szólva nem nagyon láttam olyat, amivel egy 3 éves játszhatna már, másfelől meg bőven ráér még erre a virtuális világra, épp eleget töltünk benne felnőttként mi is.

A 3 éves lányom most egy ilyet fog kapni, ő a fiús játékokat szereti:

[link]

Illetve ezt, mert látott ilyet a boltban, és nagyon szeretne most egyet a karácsonyfa alá, mert az orvosos dolgokért is rajong:

[link]

2020. nov. 10. 23:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja meg kezelni a kontrollert. Nem gyerek kezere van tervezve,es a gombokat sem eri at. 6 eves korul lehet ,de szigoruan idokorlattal. Az en lanyom het,hetvegen egyut xbox ozunk,csaladi program telen,osszel mikor nincs jatszo,de sokat nem engedem . Es utana nincs mese. Vagy ez vagy az,nem szabad h kepernyo elott uljon orakig.
2020. nov. 11. 06:46
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Az igen, jol el van kenyeztetve 😅😅
2020. nov. 11. 07:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
7.5 éves fiamnak idén gondoltunk először ps-re, eddig mindig tudtunk neki mást venni (Lego stb), előbb nem is vettem volna neki. Végül úgy döntöttünk, hogy kezdés képpen kap egy olcsóbb "nintendo" szerűt, azon van 200 játék, majd talán jövőre kap ps-t. Minek egy ennyi idősnek ps? Magyarázd el kérlek!
2020. nov. 11. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!