Gyereketek milyen pózban alszik a leggyakrabban/melyiket szereti a legjobban?
Figyelt kérdés
Szimplán csak érdekel.2020. dec. 9. 23:10
11/15 anonim válasza:
Hason vagy oldalt, 11 hónapos.
12/15 anonim válasza:
Hanyatt. 8 éves. A kicsi 3 hónapos szintén hanyatt fekve alszik.
13/15 anonim válasza:
Hason alszik születése óta. 2,5 éves
14/15 anonim válasza:
Még ovisok is leggyakrabban hasonfekve, nem nem ritkán kombinálva, így: hasonfekvés, fej oldalra fordítva, láb maga alá húzva, popsi puposít / pucsít. Nem vagyok alvás szakértő, hozzáértőktől értesültem régebben, hogy ez a póz miért esik jól az ovisoknak, bölcsiseknek, de sajnos már nem emlékszem a fejtegetésükre, csak arra, hogy ez ösztönösen kellemes számukra, ellazítja őket. Óvodában gyakran látni, hogy a gyerkekek így alszanak csendespihin (munkám során annak idején észleltem).
15/15 anonim válasza:
14 erről én is olvastam valamit korábban, amolyan magzatpóz szerű, azért szeretik. Az én két éves fiam is pont így alszik ahogy leírtad, sokszor még a kezét is maga alá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!