Ovisom eltanulta a hülyeséget, hogy kezeljem?
Kiscsoportos 3,5 éves gyerekem az egyik kisfiútól gusztustalankodást meg káromkodást tanult el. Itthon ilyeneket nem hall. Engem nagyon bosszantanak az új dolgai, de tudom, hogy neki ez most érdekes.
Aki átment már hasonlón, mit tanácsol?
Próbáljam elengedni, majd elmúlik a varázsa? Vagy vegyem komolyan, nehogy elfajuljon?
Az oviban már kértem, hogy figyeljenek és beszéljenek errôl.
Mert el van véve az ovis nővérektől a nevelő eszköz. Kapnának érte egy két pofont akkor nem csinálnák ezt. Régen meg voltak nevelve a gyerekek. Nagyon rossz irányt vetett a világ. A szülők sem nevelik a gyereket. Mikor lehetett azt régen hallani, hogy az utcán, boltban hisztizik a gyerek. Úgy felképelném, hogy azonnal abba hagyná.
Nekem van két gyerekem és becsülettel felneveltem őket. Mindegyiknek jó a kiállása, becsületesek, barátnője-pasija van. Igazán büszke vagyok rájuk.
Az a nevelési módszer ami most megy Magyarországon az kiábrándító. Ezért van ennyi viselkedészavaros, céltudatlan gyerek és fiatal ember. Borzalmas!
A másik nagy fájdalmam, hogy nincs katonaság.
#LEAMOSTANISZULOKKEL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!