Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2évesnek tudtok ajánlani...

2évesnek tudtok ajánlani párnát? Mire kell figyelni vásárláskor?

Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Felesleges neki párna.

De ha mindenképp akarsz, akkor teljesen lapos párna ajánlott.

2020. dec. 8. 14:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Horkol pár hete. Azt ajánlották emeljük meg kicsit a fejét.
2020. dec. 8. 14:46
 3/9 A kérdező kommentje:

Ezt néztem de ez kb olyan mintha nem is lenne semmi a gyerek feje alatt.

[link]

2020. dec. 8. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez meg már lehet túl magas

2020. dec. 8. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Az enyém polysoft kispárnán alszik (40x50 cm). A gyerek-agynemu.hu rendeltem. 2 db-os
2020. dec. 8. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

A fejét, azzal is megemelheted, ha az ágyat magát, a fejrésznél megemelitek, alátámasztjátok valamivel, hogy egyáltalán az segít-e.

De, lehet, hogy jobb lenne, ha látná a biztonság kedvéért fül-orr-gégész, hogy nincs-e valami egyéb gond.

A párna a gerince miatt, nem ajáblott, csak a lapos párna (a kb. semmi kategória).

2020. dec. 8. 15:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp meg akarjuk mutatni orvosnak,csak most ugye nem lehet a korona miatt.
2020. dec. 8. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Az én kétévesen ilyen semmi párnával alszik, illetve van neki egy rendes kispárna is betéve, de azon nem fekszik csak ölelgetni szokta és keresi, ha nincs.
2020. dec. 8. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Mikor nátha miatt dugult a lányom orra, úgy oldottuk meg a feje megemeleset, hogy a matraca alá tettünk be egy négyrét hajtott takarót. Az pont emelt a matracnak azon a végén egy keveset.
2020. dec. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!