Miért szül az aki bölcsibe dobja az első gyermekét amikor otthon van a kisebbel?
Az én gyerekeim szeretik a bölcsit, érdekes.
Kedves kérdező, SZERINTED miért szül? Annyira idióta kérdés tényleg, tele rosszindulattal. De unatkoznak egyesek...
Már megint provokativ kérdés...
Képzeld nekem is mennek bölcsibe és 4 hónapot utána itthon fogok lenni,szabadságaim miatt..felháborit?? tudod mit egyen meg a fene
Az egy dolog hogy beadod a gyereket és utána addig otthon maradsz amig a szabid le nem jár.
Ezt sokan csinálják,ezzel sztem nem is lenne gond.Viszont azt én sem nézném jó szemmel hogy ha a gyerekemet azért nem vennék fel a bölcsibe mert egy anyuka beprotezsálta magát a helyünkre úgy hogy közben otthon van egy kisbabával mert neki igy kényelmes.Én meg nemtudok visszamenni dolgozni miatta, és kb 40.000,- ftból kéne eltartanom magunkat (egyedülálló vagyok)egy évig.
Vagy szerintetek ez igy korrekt?Ha izgul hogy a gyereke antiszociális lesz vigye játszótérre, vagy játszóházba ennyi.
valahol megértem,hogy beadja a gyerekét,mindenkinek jobb ugy
és megértem azt is,h aki menne melozni anyagiak iatt,az meg nem tud,mert más gyereke fenti ok miatt foglalja a helyet
ezekre egy megoldás lenne a bölcsi építések,bővitések,amivel mi már nem leszünk kisegitve,max a gyerekeink gyerekei majd...
Más országokban a melohelyeken van bölcsi,ovi,nem értem meg,h itt nagyobb gyárakban miért nem lehet létrehozni?? régebben volt,de megszüntették...
Szóval hiába eszük itt egymást,mert mindenki álláspontja más.
Szerintem azért adja be, mert szeretne a kisebbre is több időt fordítani, hisz a második gyerekre valljuk be, jóval kevesebb idő jut. Plusz a gyereknek jó a társaság, főleg ha amúgy is szereti a gyerekeket.
Mi hamarosan szeretnénk kistesót. Bölcsibe viszont tuti nem adnám be, ha nehéz, ha nem. Ha itthon vagyok a kicsivel, akkor bizony ő is itthon lesz velünk. De ha 3 lesz, igenis szeretném oviba adni, mert fontos, hogy szocializálódjon, én akkorra már szeretném, ha mehetne, de félek, hogy helyhiány miatt és mert itthon leszek a kicsivel, nem veszik be oviba sem. Akkor meg hogy a fenébe szocializálódjon a gyerek? Jó ha megtanulja, hogy mások is vannak és kell osztozkodni. De bölcsit azt kihagynám, ha itthon vagyok.
Mondjuk nekem is furi, hogy felvették bölcsibe így a gyereket, miközben a dolgozó szülők meg nem tudják hová tenni a gyereket. Lehet valakinek a valakije, így protekcióval betették a gyereket. Én nem háborodom fel azon, ha ezt teszi. Tegye, az ő gyereke. Én meg teszem azt, amit én tartok jónak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!