Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elkényeztetett gyerek mik a...

Elkényeztetett gyerek mik a jelei?

Figyelt kérdés
ismerősöm gyereke azt csinál amit akar, ha rosszat csinál nem bünteti meg, mindig kér valamit kap meg néha ok nélkül csokit, és ismerősömnek van egy új párja annak a gyerekével pont ellenkezőleg viselkedik, 17 éves a mostohagyereke a sajátja 7 meg az apa takarít amikor megtudja a gyerek is csinálni asztal letörlése meg ilyenek

2020. dec. 5. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm hogy törölve lett a válaszom . Ebből is látszik mekkora egy csóró gyökér vagy ... de nem baj remélem még mindig jól el vagy és továbbra is azon rágódsz hogy nincs pénzed csokira de a 7 éves 1. Osztályos gyerek meg napi szinten táblásával kapja a csokit , de nem gond én csak röhögök a te nyomorult gondolkodásmódodon
2020. dec. 9. 11:42
 12/16 A kérdező kommentje:
ilyen nem is apa amilyen te vagy utolsó hányok mátr bocsánat és igen egy 7 éves képes takarítani hacsak unikornis nem szállta meg a kisfejét
2021. jan. 30. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Excuse me ?

Milyen uniformis ?

Te azt sem tudod mit beszélsz XD

2021. jan. 31. 03:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát utolsó képzeld a 7 éves hugicám imádja
2021. febr. 6. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Jelentettelek ... uniformis XDDDDD
2021. febr. 7. 02:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem mindig elkenyeztettek, annak ellenere, hogy elvaltak a szuleim es a nagyszuleimmel es anyaval eltem. Soha nem kellett meg egy bogret sem elmosnom, ha nem akartam (es altalaban nem is jutott eszembe ilyesmi dolgokat muvelni). Most huszoneves vagyok, mindent meg kell mutatni, mosogep/mosogatogep hasznalata, takarekoskodas, villanyora egyaltalan mi az, csekkek kitoltese... takaritani sem igazan szoktam, fozni meg aztan plane nem. En mindennek a vegkifejletet szeretem elvezni (pl. tiszta lakas, finom etel), de nem szeretek ertuk tenni semmit, vagy eppen nem is tudom, hogyan kene. Szamomra ezek mindig termeszetesen meglevo, masok altal megteremtett feltetelek voltak. Nem vagyok akaratos, ha nem kapok meg valamit szintem nem erdekel, talan mert nem vagyunk gazdagok. Erdekes amugy, amit az elso irt, en is hanyagul beszelek, altalaban a mondat veget es az elejet is leharapom, mert megszoktam, hogy az emberek tudjak mit akarok es lesik minden kivansagom akkor is, ha nem mondom.
2021. febr. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!