Névnapra sok 30 ezerért ajándék? Aztán Mikulása is
játék,majd karaácsonyra is kb 40 ezer csak apától egy 7
évesnek. Minden ünnep 2 héten belül van szinte.
Szerintem bármire sok az egyszerre 30 ezer. Névnap az inkább ilyen jelképes szerintem. Csoki, apró Lego ilyesmi. Szulinapra mehet szerintem a legdrágább karácsonyra meg ami nálatok szokás. Nalunk pl 10 ezer a Karacsonyi megbeszélt limit, de ez ugye mindenhol más.
2020. nov. 28. 13:33
22/31 anonim válasza:
Szerintem nem sok,ha megengedheti magának.Annyi,hogy én mikulásra csak csomagot,virgácsot adnék.A névnapokat mi is mindig megünnepeljük,torta,kaja,stb.
2020. nov. 28. 13:43
23/31 anonim válasza:
Nem.
2020. nov. 28. 14:24
24/31 anonim válasza:
Ha megengedheti magának az apa, akkor nem sok. A gyerek nem tudja az értékét, ő csak azt látja, hogy kapott 3db ajándékot.
Egyébként marhára túl vannak árazva az ajándékok az ünnepek környékén. 1 db átlagos ajándék is 10e Ft-t is elérheti, és akkor nem egy hiper-szuper interaktív akármit vettünk. Sajnos össze lehet hozni simán ennyi összegű ajándékot is.
Téged miért zavar ez? A gyerek nem tudja az árát, akkor szerintem te se mutasd ki.
2020. nov. 28. 14:27
25/31 anonim válasza:
Gondolom nem tiéd a gyerek. Ha az új pár vagy és közös a kassza jogosan zavarja. Amúgy ha nem akkor ne érdekeljen
2020. nov. 28. 14:29
26/31 anonim válasza:
Nekem is így van, szülinap karácsony közt 10 nap van, névnap novemberben középén. Közben 11 hónapig lóphasz sem. :D Szerintem a gyerek erről nem tehet. Kapjon mindegyikre ajándékot, csak mondjuk a névnap, szülinap kisebb értékben.
2020. nov. 28. 14:50
27/31 anonim válasza:
Miért is kell ennyit költeni külön minden ünnepre? Igen, sok, Mikulásra meg nem is kell játék, elég csak a csoki. El lesz kényesztetve, ismerek ilyet, a gyerek semminek sem tud tovább örülni, mint tíz perc. Főleg, ha éreztetik is a gyerekkel, hogy igen, drága volt az, amit kapott.
2020. nov. 28. 17:04
28/31 anonim válasza:
Ez amúgy nagyon sok mindentől függ hogy sok e vagy nem. Pl hogy apuka mennyit keres, van e másik gyereke, elvált vagy együtt él e a gyerekkel. Leírnád hogy mi a pontos sztori? Én pl egyáltalán nem oltanálak le a többiekkel ellentétben ha te az új párja vagy és együtt éltek és úgy sokallod. Mert ha mondjuk a párod keres 150 ezret egy hónapban, te veszed a kaját meg fizeted a rezsit, hogy ő tudjon 100 ezret költeni a gyerekre akkor sok. Ha van mondjuk másik gyereke is aki kap mikulásra egy csomagot meg Karácsonyra egy pulcsit akkor szintén sok. Ha apuka egyedül él, külföldön dolgozik, havi félmilliót keres, fizet 10ezer gyerektartást és minden hétvégén Dubaion kurvázik, akkor még kevés is😃
2020. nov. 28. 17:06
29/31 anonim válasza:
17. Oké hogy hozzájutnak narancshoz meg dióhoz, de nekem ez inkább hagyomány, minthogy eszünk máskor is halat, nem csak karácsonykor.
Írtam a csokit és az apró játékot, de látom szelektálva olvasol.
Annyi a lényeg, hogy nem kell folyton játékkal ajándékkal elhalmozni a gyereket, értékelnie kell azt amit kap, nem elvárnia. Ki a fene akar kis Dudley Dursleyket nevelni? Idén miért kapok csak 36-ot, mikor tavaly 37 volt?
2020. nov. 28. 17:56
30/31 anonim válasza:
29es, igazad van, de hagyd, újgazdagék ezt úgysem fogják soha megérteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!