Névnapra sok 30 ezerért ajándék? Aztán Mikulása is játék,majd karaácsonyra is kb 40 ezer csak apától egy 7 évesnek. Minden ünnep 2 héten belül van szinte.
Névnapra nem kell szerintem ilyen drága ajándék, én pl lányként virágnak mindig örültem (volna). Fiúnak is valami kisebb apróbb.
Mikulásra szerintem egy csomag kevés csokival, naranccsal, dióval, házi keksszel és egy apró játékkal töltött csomagot adnék (nem fejenként, hanem aki akar adni az beszáll egy igényesebb csomagba)
Karácsonykor 1-3 nagyobb ajándék amibe be lehet szállni, vagy mondjuk 1 nagy 2-4 kisebb a rokonoktól.
Szülinapra 1-1 kisebb a gyerek barátaitól ha pl van zsúr, közepes ajándék a rokonoktól, 1 nagyobb a szülőktől, esetleg 1 nagy élmény amibe a szülők, rokonság beszáll. Húsvétkor szerintem nem kell ajándék, ott tojásfestés, tojáskeresés, ha van valami farm ami ilyenre szakosodott a környéken állatsimogatás, nézés, tavaszba öltöztetni a házat...
Főnöknőm pont most mesélte: egyedüli gyerek, csonka családból származik. A szülinapja meg december 20-án van.
Az anyja mindig a saját szülinapján adta neki a szülinapi ajándékot, ami májusban volt. Ennek a főnöknő akkoriban nagyon örült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!