Állandóan éhes 2 éves, mit csináljak?
A lányom megőrjít, folyamatosan egész nap enni kér..
Ma még csak 13 óra van, de megevett már 200 ml Junior tejitalt, megevett 2 teljes kiörlésű szelet (nem olyan nagy szelet, az a kocka forma) kenyeret 100% mogyoróvajjal megkenve, 1 nagy banánt, egy tál borsófőzeléket sertéshússal, 1 túró rudit, 1 Monte joghurtot. És még mindig kér most is.
Kb 1 hete csinálja ezt, eddig nem :(
A 2.5 éve lányom 12 kg tehát nem duci és 95 cm. Amit te leírtál röhögve 1.evésre betolja.
Egyáltalán nem sok amit leírtál.
Az eszedbe jut, hogy tán növekedés ugrása van?!
Igen, arra gondoltam.
Ő is 11.4 kg amúgy, 92 cm, nem duci (még).
Túró rudit, montet én is tudom, bár abból is a cukorcsökkentettet kapja, de nem is ez a lényeg, de a tejitallal mi a bajotok mindenkinek?
Nem a bolti kakaóra gondolok, hanem a TÁPSZER JUNIOR TEJITAL, Milumil Junior tejitalt iszik, 180 ml víz+6 kanal tápszerpor. Azzal mi a probléma?
Hát a gyerekorvos is mondja, hogy igya még reggel este, ha elfogadja.
A tejitallal semmi baj. Az én fiam is itta reggel este majdnem 3 éves koráig. A Monte meg a túró rudi nem kell, ahogy írták előttem, az üres szénhidrát, nem laktat. Nálunk napi 1x van édesség, ebéd után, de csak ha rendesen ebédelt.
Viszont ez elgondolkodtató:
"a főzelékből hiába szedek még egy tállal, azt már nem kéri"
Hát akkor bizony nem éhes. Vagy unatkozik, vagy arra megy ki a játék, hogy édességet kapjon. Gondolom a harmadik Montéra vagy a negyedik rudira nem mondaná, hogy az már nem kell. Ha tényleg éhes lenne, jó lenne neki a repeta is a főzelékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!