Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány e-book olvasót vennétek?

Hány e-book olvasót vennétek?

Figyelt kérdés
Meg lehet oldani, hogy két testvér egy közös e-book olvasón osztozzon, vagy mindenképpen saját kell mindkettőnek?
2020. nov. 27. 08:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már nem nem igazán van erre ráhatásom, kedves 10-es válaszoló, 13 és 20 évesek. Míg kisebbek voltak minden elképzelhető trükköt bevetettem, mindhiába. Kicsinek addig jártak könyvtárba (és élvezték is) amíg én vittem őket, aztán ez is elmaradozott az ő kérésükre, erőltetni ilyesmit meg nem lehet. 8 éve mondtam le a tv előfizetést, mindenki megszokta, hogy nincsen, azelőtt sem sokat néztük, de igaz, a kisebbnek tabletje a nagynak személyi számítógépe van évek óta, mérnök informatikusnak tanul, igazi kocka, érdeklődik is, nyitott, de mindennek a neten keres utána, szerintem regényt utoljára a gimiben olvasott. A kisebb is vízuális típus, Ő azért még szerintem változik majd, fejlődik ez irányban, nagyon aktív, semmilyen nyugodt tevékenység nem köti le (diagnosztizált ADHD-s) tartósan. Én falom a könyveket, a mai napig átlagosan minimum 5-6 könyvet elolvasok, terjedelemtől, műfajtól függően lehet ez több és kevesebb is nyilván, anyukám meg már egészen krónikus eset, de mondom, nem ragadós a minta. Pingpongozni bármikor lehet bármelyikkel, még a gép elől is felpattan az egyetemista is (alagsorban van hobbiszoba),de olvasni csak azt hajlandóak, amit muszáj sajnos, ettől függetlenül mindkettő erős magyarból, nem is értem. Szépen, választékosan, szofisztikáltasn beszélnek és fogalmaznak mindketten, a helyesírás is tökéletes, nagyon féltem, hogy hátránya lesz az olvasás hiányának, de ennyi talán még "genetikailag" átment, humán beállítottságú az egész család, no persze ez a nagyfiamnál megtörni látszik az informatikával. Ez van. Köszönöm szépen, hogy próbáltál segítnei, igazán kedves tőled, én meg itt cserébe írtam egy kisregényt, elnézést kérek az offért a kérdés alá betérőktől.
2020. nov. 27. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom, hogy jutott ez eszedbe. Telefont sem közöset kapnak, akkor meg? Az e-book olvasó ugyanolyan, mint a többi használati kütyü, az az ember személyes privát tere.
2020. nov. 27. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
hát nézd, ha két gyerek van, de egyszerre csak egy birtokolhatja a család könyveit... gondold már át ez milyen kérdés egyáltalán?
2020. nov. 28. 20:32
 14/14 anonim válasza:
Az árátol függ. Ha drága akkor csak 1. Ha olcsó akkor simán 2.
2020. dec. 13. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!