Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány e-book olvasót vennétek?

Hány e-book olvasót vennétek?

Figyelt kérdés
Meg lehet oldani, hogy két testvér egy közös e-book olvasón osztozzon, vagy mindenképpen saját kell mindkettőnek?
2020. nov. 27. 08:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Én sajátot vennék mindkettőnek.

Jó kis csendes pihenő, amikor mindkettő olvas.

2020. nov. 27. 08:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajátot vennék, nem hiányozna a veszekedés rajta.
2020. nov. 27. 08:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi még a férjemmel sem tudunk egyen osztozni, a testvéreknél csak vitát szülne
2020. nov. 27. 08:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ketto. Az enyemek nonstop vitaznak ilyesmin 2 ev korkulonbseggel. Plusz ha az egyik tonkrevagja, a masik is szivna.
2020. nov. 27. 08:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor elég egy, ha csak az egyik akar olvasni.

Kettőt vennék.

2020. nov. 27. 08:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt!
2020. nov. 27. 08:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ha mindketten szeretnének, akkor mindenképp 2-t vennék, tudják egyszerre is használni
2020. nov. 27. 09:06
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Én is kettőt vennék, mit meg nem adnék ha az én gyerkeim szeretnének ilyesmit, de sajnos hiába a látott minta, a néhai rengeteg meseolvasás és egy mai napig aktív 8oké, most covid alatt épp nem) könyvtáros nagymama, nem szeretnek olvasni. Ez egy csendes tevékenység, vannak jellemző napszakok/időszakok, amikor a legtöbbünk "űzi", lefekvés előtt, hétvégén, (majd ha újra aktuális lesz, nyaralás alatt is) ha mindkettőnek ugyanakkor szottyanna kedve csak vita lenne belőle, meg ez is olyan mint a telefon, tablet, lehet mindenkinek saját. A családban csak nekem van, sajnos sem a férjem, sem a gyerkek nem nyúlták le még egyszer sem, ha úgy lett volna, tutira vettem volna bármelyiknek egy saját, kül bejáratú darabot.
2020. nov. 27. 09:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Saját, mivel úgyis mindig mindketten ugyanazt akarják épp csinálni.
2020. nov. 27. 09:45
 10/14 anonim ***** válasza:
25%
#8 en is olvaso gyerekeket szerettem volna, a nagy rogton racuppant, neki van kindle-je is, a kicsi keteselyes volt. Ami nalunk attorest hozott h hetvegen reggel 9ig nincs ebreszto, olvashatnak (7korul kelnek) es csendespiheno van vasarnap ebed utan 2 ora, nem kell aludni de agyban kell lenni, ahova nem viheto be lego, csak konyv. A kicsi egy darabig ellenallt aztan megtanulta lekotni magat. Hozzateszem nincs tvjuk, sem okostelo, tablet is takaritashoz van kotve. Persze ha tinik a gyerekeid, oket mar nem kerheted arra h hetvegen olvassanak ahelyett h kimaszkalnak.
2020. nov. 27. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!