Ágytisztaság. Hogyan?
Októberben lesz 3 éves a kislányom. Nappalra 1,5 évesen szobatiszta lett, de éjjelre mai napig igényli a pelust. Tele is pisili reggelre. Szeretném most már arról is leszoktatni. Több próbálkozás is volt, ami rendszerint így zajlott:
első nap szólt, és kiment pisilni
második nap picit becsurgott, de a nagyja a wc-be ment
harmadik naptó pedig bepisil, csak arra ébred, hogy csurom pisis már.
És innentől minden nap bepisil. Most is itt tartunk,6. nap. Pár nap múlva szerintem megint megunom, és visszaadom a pelust.
Ötlete valakinek? Kaptam olyan tippet, hogy ébresszem fel, és vigyem ki pisilni. Ennek nem értem a lényegét, hogy mi értelme. Mármint ettől nem fog magától felébredni időben. Vagy igen?
Tapasztalata valakinek?
Meddig normális, hogy pelenkában alszik?
Ja, és sokat iszik, olyan sose lesz, hogy száraz pelussal ébred, és akkor leszoktatni, mint sokaknál. Inni meg muszáj adnom neki, ha szomjas.
Köszi a válaszokat. Lehet megpróbálkozom még a keltős módszerrel.
Csak azért zavar, hogy pelust hord éjjelre, mert sokallom, hogy már több, mint egy éve szobatiszta nappalra, és amennyire én utánaolvastam, az ágytisztaság ezt pár hónap múlva szokta követni. Egyre nagyobb, egyre okosabb, nem akarom, hogy megszokássá váljon, hogy éjjel nem kell kimenni wcre, ha kell.
Nyilván, ha nem megy, nem fogom erőltetni. Akkor majd pár hónap múlva próbálkozunk újra :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!