Normális dolog délután fél négykor ebédelni?
Kérdező! Hiába nyomkodot a pirosat és próbálod lepontozni a válaszokat, fura mód rajtad kívül senki nem csinálja:D
Nem látod, hogy te mész rossz irányba az autópályán?
El is ásnám magam, ha az lenne az egyről a kettőre jutás, ahol te vagy 😂
Annak meg nézz utána, mit jelent az uszítás, ez nagyon nem az, még a becsületsértés határát sem súrolta egyik valaszado sem, ez csak egy szokványos netes szájkarate, az meg nem büntetőjogi kategória.
Te meg nagyon messze vagy a magas rangtól. Javaslom, egyszer nézz körül igazi politikusok Facebook oldalán, ennél jóval durvabbakat írnak nekik, és bár őket se tartom sokra, a többségben legalább annyi van, hogy nem áll le toporzékolni a kommentelokkel.
Mire legyünk irigyek, áruld már el?
Leírtuk, hogy polgármesternek lenni nem akkora teljesítmény, munka. Van, ahol a nyugdíjas postást is megválasztják, vagy a helyi kedvenc tanító nénit. Vidéken az a lényeg, hogy legyél kedves az emberekkel, az öregek ismerjenek és szeressenek, ígérd be a havi utcabálozást és pörköltezés, meg az ingyen krumplit.
Ezért el nem tudom képzelni, hogy ti bármiféle fontos pozíciót betöltsetek bárhol is... Mert a férjedről is sokat elmond, hogy ilyen nővel állt össze.
2 diplomám van, 3 idegen nyelven beszélek C1 szinten. Két lakásunk és egy családi házunk van Budapesten, egy nyaralónk pedig Horvátországban.
A férjemmel mind a ketten dolgozunk és építjük a karrierünket a mai napig, teszünk azért, hogy fejlődjünk, időről időre jobban teljesítsünk. Nekem fontos volt a munkám mindig, ezért a gyerekek mellett is el-elvállaltam munkákat, dolgoztam home office-ban, akár éjszakába nyúlóan is. Meg is lett az eredménye ennek. :)
Sajnállak valahol, mert ritka kegyetlen érzés lehet, hogy te semmi hasznosat nem csinálsz, nem jutsz egyről a kettőre. Hiszen nincsenek ambícióid, céljaid, azon kívül, hogy mindig ki legyen teregetve és pontban 12-kor legyen ebéd az asztalon. Ezért érzel ellenszenvet mások iránt, mert akarva, akaratlanul is irigykedsz az ő életükre. Itt a legnagyobb irigy te vagy!
Remegsz azért, hogy az "igazadat" bizonyítsd. Ide is ezért jöttél, mert azt vártad, hogy itt majd oldalakon át szidjuk szerencsétlen szomszédaidat, hogy mégis micsoda szülők, gyámügyet rájuk. De mivel nem jött össze a kis terved, most puffogsz és támadsz mindenkit.
Szép viselkedés, gratulálunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!