Hogyan oltoztetitek ovis gyerekeket ebben az idoben? Reggel 0 fok, delutan 10-12 fok.
Reggel nagyon hideg van, amikor indulunk az oviba, bar autoval megyunk, delutan jatszoterezni/setalni szoktunk, de meg is soknak erzem a ruhat.
A kerdes jobbara a delutani oltozetre iranyul, a kinti program miatt. Ti mit adtok a gyerekre?
Sima farmer vagy vastagabb leggings, póló, vékony pulcsi, átmeneti kabát, sapka, sál.
Igazság szerint ebben reggel se fázik az alatt az 5 perc alatt, míg sétálva beérünk.
Rétegesen.
Reggel harisnya+farmer,póló+hosszúujjas+pulcsi+kabát.
Délután zoknit adok csak rá öltözésnél,és póló+pulcsi marad a kabát alatt.
Most pl süt a nap,az is lehet hogy kabát sem kell hazafelé mert én is csak pulcsiban vagyok,és szuper ereje van.
Alul leggings, rá egy "kinti" nadrág (kord vagy bélelt farmer). Szerintem ilyen időben már egy réteg gatya nem elég kint. Gondolj bele, oviban az udvaron raul a hintara, leül a hideg padra.. Simán felfazik, főleg a kislányok.
Felül póló, pulcsi, télinél eggyel vékonyabb kabát, őszi sapka sál.
Vastag talpú őszi cipő.
Most már jóval hidegebbek vannak, reggel mínuszok és napközben is 2-3 fok.
Amúgy nálunk oviban nagyon lazán vannak öltöztetve, az óvónők leszedik róluk a ruhákat.... az én fiam nagyon izzadós is. Mindennap kétszer át kell öltöztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!