Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Párom gyereke(7),gyakran...

Párom gyereke(7),gyakran mondogatja és ábrándozik arról,hogy ide költözik hozzánk. Az anyját is szereti nagyon,vele él,és rengeteg van itt. Lehet ennek majd az a vége,hogy ide jön?

Figyelt kérdés
Még most mondogatja, igazából szerintem jogilag sem teheti meg,kb 5 év múlva. Lehet elmúlik ez nála? Általánost is az anyja városában kezdi... Gondolom ott lesznek barátai majd,és másképp fog gondolkodni.
2020. nov. 16. 16:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%
Csak nem értem miért kell a kérdezőt ijesztgetni. Amúgy is sok víz lefolyik még a Dunán addig, ha nem is egy városba laktok nem fog barátaitól elköltözni. Én 16 voltam mikor Anyukám az új párjával messzebbre költözött, én inkább a mamámmal maradtam, itt volt a sulim, a barátaim... De amúgy ha iskolába jár és nem is egy városba laktok akkor hogy van állandóan nálatok? Azt ne mond, hogy az apja minden nap fuvarozza
2020. nov. 17. 12:44
 22/25 A kérdező kommentje:
Fuvarozza igen. Oda-vissza 1-1 óra. Anyuka csettint,és szinte helikopterrel kell repülni érte azonnal. Ráadásul kiveszegeti orvosi igazolásokkal suliból. Szegény gyerek így is nagyon le van maradva pár évvel a kortársaitol. 7 éves,de a sok hiányzás miatt ovibol is (ahová alig járt,mert mindig követték) brutálisan fejletlen. Még beszélni is nehezen megy neki. Apja foglalkozik vele, ráadásul megvesz neki minden sz@rt,hogy ide szoktassa, viszi minden felé. De ha ott pár év,és kialakul egy baráti kör suliban? Amikor már nem apa az első?
2020. nov. 17. 17:01
 23/25 anonim ***** válasza:
72%
Na akkor mégegy indok hogy hozzà tok költözzön "szegény gyerek"
2020. nov. 17. 17:23
 24/25 anonim ***** válasza:
27%
Itt a pasid az idióta kérdező. Az se számít ha az a gyerek férjhez megy, ez nem fog változni
2020. nov. 17. 18:17
 25/25 anonim ***** válasza:

" Apja foglalkozik vele, ráadásul megvesz neki minden sz@rt,hogy ide szoktassa, viszi minden felé "

Úgy látom, nem a gyerek akarata számodra a legnagyobb gond, hanem az, szerinted a férjed túlságosan sokat van a gyerekkel, és úgy érzed, a férjed terve magatokhoz venni a kisfiút.

Szerintem teljesen jó dolog lenne NEKED rendbe hozni azt a gyereket, hiszen elég sok negatívumot írtál róla.

Szerencsés a kisfiú, hogy a válással nem tűnt el az édesapja is.

Te pedig tudhattad, mielőtt férjhez mentél, hogy a férjed számára mit jelent a gyereke.

2020. nov. 18. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!