Párom gyereke(7),gyakran mondogatja és ábrándozik arról,hogy ide költözik hozzánk. Az anyját is szereti nagyon,vele él,és rengeteg van itt. Lehet ennek majd az a vége,hogy ide jön?
Figyelt kérdés
Még most mondogatja, igazából szerintem jogilag sem teheti meg,kb 5 év múlva. Lehet elmúlik ez nála? Általánost is az anyja városában kezdi... Gondolom ott lesznek barátai majd,és másképp fog gondolkodni.2020. nov. 16. 16:27
11/25 anonim válasza:
Megint egy tipikus gonosz mostoha.
12/25 anonim válasza:
Nyugodj meg, ez nem csak úgy működik, hogy a 7 éves gondol egyet aztán odaköltözik. A gyámügy se hülye, szinte minden elvált szülő gyereke így van ezzel, hogy az apjához akar költözni, mert ott buli az élet, semmi felelősség. Ha meg együtt éltek nyilván ha komolyan szóba kerülne ilyen biztos megbeszélné veled ia
13/25 anonim válasza:
Ez normális hogy azt hiszi mivel nálatok két hetente 2nap kánaán van így mindig az lenne de ő nem dönthet és nyilván az anyja sem egyezne bele.
14/25 anonim válasza:
14 évesen kérvényezheti, hogy apához szeretne kerülni. De akkoris bíróság, anyagi és egyéb háttér vizsgálat stb.
De amúgy ne legyél gonosz. A gyereknek szüksége van az apjára, te meg ne akarj belehalni abba a 2 napba.
15/25 A kérdező kommentje:
Bár két nap lenne... Mindig itt van.
2020. nov. 16. 22:15
16/25 anonim válasza:
"Bár két nap lenne... mindig itt van"
És én még meg akartalak volna védeni. Bár látná apuka ezt a kommented!
17/25 anonim válasza:
Hát ha olyan sokat van ott akkor csináljon is valamit, ne csak játszon meg tvzzen
19/25 anonim válasza:
14es amúgy ez nem úgy van 14 évesen se, hogy a kiskorú gyerek kérvényezhet bármit is, nyilván abba az apa beleegyezése is kell. Én meg azt szeretném kérvényezni, hogy a királyi palotában lakhassak😀
20/25 anonim válasza:
Persze, hogy kell az apa beleegyezése. Úgyérttem, hogy 14 évesen már figyelembe veszi a bíróság, hogy mit szeretne a gyerek. Nem kell kiforgatni a szavaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!