Akik falun laknak, nálatok van gyermekorvos?
Figyelt kérdés
Elég elszmorító, hogy a mi falunkban és a környezőkben is csak általános orvos van. Álladóan félrekezelik a gyermekeimet. Ha valami komolyabb betegségünk van, de n már a kisebekkel is beutazunk 65 km-t a legközelebbi kórházba....Durva. Nem tudom mit lehetne tenni? Valószínűleg semmit. De ebben a mai világban ez azért elég durva.2010. aug. 10. 13:54
1/13 anonim válasza:
itt Pest megyében sincs gyerekorvos, ez egy község, szerencsénk annyi, h pénzért kijáratjuk a gyerekorvost Pestről, mert 10 perc......
2/13 anonim válasza:
Itt sincs így marad a megyeszékhely.
3/13 anonim válasza:
Nincs, de ha kell bemegyünk a városba...nincs 20 km sem, az meg 10 perc alatt megvan kocsival:))
4/13 anonim válasza:
Nálunk van gyermekorvos is, ettől függetlenül én a fiamat a közeli városban lévő nagyon jó és szimpatikus orvoshoz "írattam be". Az itteni orvosról csak rosszat hallottam, ezért döntöttem így.
5/13 anonim válasza:
Szia!
Nálunk van, a szomszéd faluba is ő az orvos. Nagyon jó doktornő. Amikor szabin van akkor is rendes gyerekorvos helyettesíti, na róla már nem lehet elmondani, hogy jó orvos...
Na de pl. az ügyeleten már nincs gyerekorvos.
6/13 anonim válasza:
Nekünk régebben nagyvárosban olyan jutott, hogy kijött aztán be volt bszva és elaludt a fotelban. Borzasztó bosszantó lehet, de legalább találtál jót, ahova elmehetsz.
7/13 anonim válasza:
Nálunk is a felnőtt körzetihez hordják a gyerekeket. Én behordom a városba, 25 perc autóval háztól házig.
8/13 anonim válasza:
Szia! A mi orvosunk gyerekorvosnak került ide, aztán képezte magát háziorvosnak, de most is gyerek orvos. Falun lakom, de ez így egész jó, ért a gyerekekhez.
9/13 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem vagyunk egyedül. Sajnos ez olyankor a legrosszabb, amikor lázas a kicsi. Van itt is mondjuk közeleb egy magán gyermekorvos, Őt még nem próbáltuk. De ott is úgy van, hogy valamikor estefelé ad időpontot, amikor hazaért a kórházból. :-(
Kár, hogy nincs több gyermekorvos az orszzágban :-(
2010. aug. 10. 14:37
10/13 A kérdező kommentje:
bocsi, "közelebb, országban"
Akinél elaludt a fotelban a doki! Ez nagyon groteszk :-) , :-( Szomorú nagyon, hogy ilyen megtörténhet.
2010. aug. 10. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!