Milyen járvány van most nálatok az oviban, bölcsiben?
Pár hete még víruos hasmenéses volt - most meg valami takonykór zöldes takonnyal, és csúnya köhögéssel.
Előbbit elkaptuk -nagyon magas lázzal járt együtt amit alig lehetett levinni - utóbbit egyenlőre még nem,remélem nem is fogjuk.
Első vagyok.
Bárányhímlő? Ó, merre felé laktok ha megkérdezhetem?
nálunk(bölcsi)takonykór van most
az egyik válaszolónak írnám,hogy ha zöld az orrváladék,akkor el kell vinni dokihoz,mert az bakteriális felülfertőzésre utalhat.ha fehér,akkor már gyógyul
15.57-vagyok!
Szigethalom, Pest megye, ezzel kezdődött az év, az újak közül szinte mindenki kidőlt 2-3 héten belül, de már a szomszéd városból is hallottam, hogy vannak betegek. A gyerekorvos is csodálkozva nézett, hogy ilyenkor bárányhimlő, de hát ez van.
Influenza szerű vírus, plusz a mi csopinkban volt skarlátos gyerkőc.
Egyébként a nátha és köhögés az egyfolytában van.
Takonykór, bárányhimlő.
Egyébként a bárányhimlőnek most van itt az ideje, mert az ilyen idő kedvez neki, hogy nappal még meleg van. A következő hullám pedig tavasszal van, ugyanebből az okból, hogy reggel még hűvös van, napközben pedig már melegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!