Jön a Télapó vagy kiscsizmába kapják az ajándékot a gyerekek? Illetve 3 év körüli gyerekek mit kapnak nálatok?
Kiscsizmába kap egy plüsst, amire vágyott.
A mikulás zokniba, meg gyümölcsöket kap, meg a kedvenc házi kekszét.
Köszönöm. Akkor fizikailag nem megy oda a Télapó? Senki nem öltözik be?
Amikor én pici voltam apukám mindig beöltözött és hozta a csomagot. Mint ahogy ti is írjátok. Semmi extra édesség gyümölcs stb
Gyerekkoromban hozzánk is jött a Télapó,valamelyik rokon öltözött be, és tisztán emlékszem rá, hogy mennyire féltem tőle. Még énekelni se énekeltem, helyette anyuhoz bújtam, fúrtak magam az ölelésébe. Sok gyerek fél az idegenektől.
Nálunk előző este szépen meg kell tisztítani a csizmát, aztán ki kell rakni az ablakba. Másnap reggel pedig van benne egy-két csokoládé mikulás, narancs és mogyoró.
Persze, hogy jön a Télapó. Szerinted ki teszi a csizmába az ajándékot? Éjjel jön, titokban, rénszarvasok húzzák a szánját. És az igazi neve Mikulás.
Legalábbis gyerekkoromban meg voltam győzödve róla, hogy a többiek mind rosszul tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!