Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Coldrex Junior port keverhetem...

Coldrex Junior port keverhetem teába?

Figyelt kérdés
Nem akarja meginni, de rá van írva hogy lehet beletenni cukrot és mézet is. Teába vajon belerakhatom?
2020. nov. 5. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Coldrex junior 6 év feletti gyerekeknek van. Ráadásul az szart se ér,főleg nem erre.

Ha sárva ragacsos az orrváladék az már arcüreg gyulladás lassan. Antibiotikumos orrcsepp kellene.

A porszívó nem fogja kiszívni az agyát.. Ha nem szívod oldod fel akkor csak azt éred el, hogy tovább lesz beteg.

Lányaim főleg a nagy ebben szenved őszi téli szezonban, neki nehezíti az orrsövényferdülés és az allergia.

2020. nov. 5. 12:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Jönnek az okosok. 😀 Márciusban lesz 6 éves és a gyerekorvos mondta hogy adjam neki mert nincs benne olyan amit ne ihatna meg emiatt a pár hónap különbség miatt.
2020. nov. 5. 12:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Naponta írok az orvosnak nem mond semmit csak hogy igyon teát meg inhalátor..
2020. nov. 5. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyokosok..

Oké értem. Akkor ne picsogj itt hanem hallgass az orvosra..

Helyedben viszont elgondolkodnék az ilyen szuper dokin.. Miért is kell tömni paracetamollal (pl panadol) a gyereket?

2020. nov. 5. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!