Coldrex Junior port keverhetem teába?
Figyelt kérdés
Nem akarja meginni, de rá van írva hogy lehet beletenni cukrot és mézet is. Teába vajon belerakhatom?2020. nov. 5. 10:15
1/14 anonim válasza:
Persze :) És minél kevesebbe tedd úgy hamarabb megissza,túl van rajta :)
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor megcsinálom 😀 Már egy hete szenved, doki nem fogadja. Mézes teát javasolt telefonban, amit iszik is már régóta, gondoltam kipróbáljuk ezt. Köszi!!
2020. nov. 5. 10:27
3/14 anonim válasza:
Menni idős a gyermek? Milyen tünetei vannak?
5/14 A kérdező kommentje:
5 éves, sárga jön az orrából, hányingere van folyton, szerintem sok váladék van a torkán és attól. Szerintem piros a torka is, én annak látom. Sokat be is van rekedve. Orvos nem nézi meg, mert tüneti kezelés. Múlt péntek óta van ez, és semmi javulás.
2020. nov. 5. 10:49
6/14 anonim válasza:
Vegyél orrsprayt ,orrszívó porszívód megvan még? Azzal is takaríthatod neki. Láza van?
7/14 A kérdező kommentje:
Nincs most láza szerencsére de 2 hete volt lázas. Az elmúlt utána jobban lett és most van ez. Orrszívó van csak a porszívónk nagyon szív így azt nem mertem ( kärcher) Inhalàtorozni szoktunk még.
2020. nov. 5. 10:59
8/14 anonim válasza:
Coldrex junior nem is adható 5 évesnek
9/14 anonim válasza:
Nem fog erősen szívni. Próbáld ki a saját orrodon először.
10/14 anonim válasza:
A gyereknek még van esze. A coldrex nem erre való, a fenilefrin-hidroklorid nem is javallott kisgyerekeknek. Adsz a szarnak egy pofont.
Szívni (fújni) kell az orrát, átmosni, inhalálni, nem paracetamollal tömni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!