Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Coldrex Junior port keverhetem...

Coldrex Junior port keverhetem teába?

Figyelt kérdés
Nem akarja meginni, de rá van írva hogy lehet beletenni cukrot és mézet is. Teába vajon belerakhatom?
2020. nov. 5. 10:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Persze :) És minél kevesebbe tedd úgy hamarabb megissza,túl van rajta :)
2020. nov. 5. 10:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor megcsinálom 😀 Már egy hete szenved, doki nem fogadja. Mézes teát javasolt telefonban, amit iszik is már régóta, gondoltam kipróbáljuk ezt. Köszi!!
2020. nov. 5. 10:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Menni idős a gyermek? Milyen tünetei vannak?
2020. nov. 5. 10:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Mennyi? akart lenni :)
2020. nov. 5. 10:31
 5/14 A kérdező kommentje:
5 éves, sárga jön az orrából, hányingere van folyton, szerintem sok váladék van a torkán és attól. Szerintem piros a torka is, én annak látom. Sokat be is van rekedve. Orvos nem nézi meg, mert tüneti kezelés. Múlt péntek óta van ez, és semmi javulás.
2020. nov. 5. 10:49
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Vegyél orrsprayt ,orrszívó porszívód megvan még? Azzal is takaríthatod neki. Láza van?
2020. nov. 5. 10:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Nincs most láza szerencsére de 2 hete volt lázas. Az elmúlt utána jobban lett és most van ez. Orrszívó van csak a porszívónk nagyon szív így azt nem mertem ( kärcher) Inhalàtorozni szoktunk még.
2020. nov. 5. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Coldrex junior nem is adható 5 évesnek
2020. nov. 5. 11:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem fog erősen szívni. Próbáld ki a saját orrodon először.
2020. nov. 5. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

A gyereknek még van esze. A coldrex nem erre való, a fenilefrin-hidroklorid nem is javallott kisgyerekeknek. Adsz a szarnak egy pofont.

Szívni (fújni) kell az orrát, átmosni, inhalálni, nem paracetamollal tömni.

2020. nov. 5. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!