Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az 5éves,amúgy eddig szobatisz...

Az 5éves,amúgy eddig szobatiszta gyerekem már másodjára fürdetéskor a kádba kakilt!Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az oka nem tudom hogy mi lehet, nem is lesz hasznos amit írok. De a férjem amikor 5 éves volt a mamájánál aludt mindig bele kakilt a vízbe, most már így felnőtt fejjel azt mondja azért mert félt a pottyantos wcre rá ülni. És ő mit mond miért csinálja?
2020. nov. 4. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
5 éves már elég idős. Csak előáll valami indokkal, vagy megkukul az eset után?
2020. nov. 4. 23:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Megkukul.
2020. nov. 4. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Fura. Nem lehet, hogy a víz hozza ki az ingert? Szóval, hogy estére érik be a “termés” és emiatt? Csak nem akarja megszakítani a játékot ezért nem szól. Csak azért mert amikor kádban fürdök nekem szokott olyan lenni, hogy elkap az ihlet.( Persze én ki szoktam szállni.)
2020. nov. 4. 23:53
 5/6 anonim válasza:
100%

Nálam is előhozza az ingert víz. Akár a zuhanyzás, akár a mosogatás.

Próbálj beszélni vele, ne rögtön az eset után, persze.

2020. nov. 5. 00:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fürdés előtt ültesd rá a WC-re és trónoljon addig, míg nem lesz eredmény.
2020. nov. 6. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!