Kisfiam 6 éves,elkezdett focira járni,de nagyon nem megy neki.Járassam tovább?
Figyelt kérdés
Nem egy filigrán típus,kicsit erősebb testalkatú.Látom a korabeli fiúkat,mennyire tehetségesek,szegénykém meg olyan,mintha csak “útban lenne”,de nagyon szereti...nem tudom mi tévő legyek...2020. nov. 4. 13:51
1/12 anonim válasza:
Ha szereti, akkor mégis mi a kérdés.
2/12 anonim válasza:
Ez nem élsport. Ha szereti, csinálja! Ez a sport lényege.
3/12 anonim válasza:
Jesszusom, ezt valóban komolyan kérdezed?! Nem hiszem,hogy azért kell sportolnia,mert ő lesz az új Ronaldo, hanem pont azért amiket leirtál...mert túlsúlyos és mert szereti. Csak hasznára válhat.
4/12 anonim válasza:
mondjuk kérdezd meg, ő mit akar...
5/12 anonim válasza:
És? Ha nem megy valami rögtön, akkor már fel is kell adni? Nem! Addig kell gyakorolni, amíg jobb nem lesz! Lehet, hogy soha nem lesz olyan jó, mint a többiek, de idővel javulhat, ráadásul ő is élvezi.
Inkább menjetek hétvégente gyakorolni vele, játszani, de szülőként nehogy már csak annyi legyen a max, hogy kiveszed onnan.
Ha már ő is azt mondja, hogy nem akar menni, akkor érdemes megfontolni, de azt is óvatosan, mert lehet, hogy csak éppen mélyponton van, és segítségre lenne szüksége, nem arra, hogy feladja.
6/12 anonim válasza:
Ha szereti vinném továbbra is, ha nem akar már járni nem vinném többet. Nem kell, hogy mindneki élsportoló legyen, az a lényeg, hogy szeresse, szokja meg a rendszeres testmozgást, hogy később is természetes igénye legyen rá.
7/12 anonim válasza:
Ha tenyleg nem megy neki, es csak "hatraltatja" a tobbieket es az edzo szerint sincs keresni valoja ott kivennem
8/12 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a problémám,hogy ez egy csapatsport,ahol aki gyengébb sajnos hátráltatja a többieket.Egy városi klubba jár,ahol már meccsek is vannak a kicsiknek.A későbbi csalódástól óvnám inkább,nem lehet kellemes kispadon üldögélni.A nagyobbaknál az egyik anyuka kisfiát valósággal kiutálták ezmiatt.Nem a legjobb volt a kisfiú,ott is hagyták a csapatot,más sportot keresnek.Talán az lesz a legjobb,ha megkérdezem az edzőt.
2020. nov. 4. 14:46
9/12 anonim válasza:
Amíg élvezi had járjon. Az én fiam is 6 évesen kezdte, szegénynek semmi labda érzéke nem volt (a mozgása amúgy szuper volt főleg ahhoz képest, hogy erős testalkatú ) aztán valahogy belejött. Igaz, csak most 7.5 évesen vittük el először meccsre, én le is döbbentem, hogy milyen ügyes lett, sőt, majdnem a legjobb a csapatában. Nekünk a mozgás miatt (súlyfelesleg) fontos volt, hogy járjon és az edző is azt mondta, hogy hagyjuk csak, amíg szeret menni engedjük el.
10/12 Derjaderja válasza:
Tartósan vagy már a gyakori versenyzés idején nem járatnám, ha kiugróan ügyetlen lenne, pláne ha kinéznék miatta, de azért 6 évesen kezdőként szerintem még nincs lefutva a dolog. Várnék, hátha ügyesedik. Az edző is jó ötlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!