Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért visz be magával egy apa...

Miért visz be magával egy apa kisgyereket a férfi WC-be?

Figyelt kérdés
Szerintem ezzel kellemetlen helyzetbe hozza a bent lévőket és a gyereket is. Nem egyszer tapasztaltam, hogy még a lány gyereket is behozzák magukkal egyes férfiak. Szerintem ott semmi keresnivalója egy gyereknek.
2020. nov. 2. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Igazad van! Egy gyereknek semmi keresnivalója a wc-ben! Én sem jártam gyerekként wc-re, addig kipárologtattam a vizeletemet, szerintem ez a normális

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2020. nov. 2. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
lehet neki is pisilnie kell? ha kislány is, az apuka nem mehet be vele a női vécébe. de az is lehet hogy nem akarja felügyelet nélkül hagyni amíg ő pisil. tényleg ekkora nagy probléma ez amúgy? legyen külön vécé kislányos apukáknak és kisfiús anyukáknak? vagy mégis hogy gondolod??
2020. nov. 2. 21:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Meglátta a répát amikor a piszoárnál voltál, ez bántja a csőröd?
2020. nov. 2. 21:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező valami perverz, megbotránkoztató választ vár, és azt reméli, hogy ezzel elindul egy jó hosszú vita a kérdése alatt.
2020. nov. 2. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:
30%

"ha kislány is, az apuka nem mehet be vele a női vécébe"

Már miért ne mehetne, ha a kislánynak kell pisilni?

Inkább a nőibe. Ott nem látni semmit.

2020. nov. 2. 23:23
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Ha pisilnie kell mégis hova vigye, a nőibe?

Oda meg azért nem mehet mert férfi.A kisfiúk természetes, hogy apuval mennek a férfi WC-be.A kislányokat meg ha kint hagyni nem lehet, anyuka nincs hogy a nőibe vigye akkor takart szemmel miért is ne.

Az apukák is szülők valahogy nekik is kell megoldást találni a nagyobb gyerekek pisi gondjaira.

A nők is beviszik a fiaikat a női mosdóba, ha apuka nem elérhető épp.Ezen sincs semmi felháborító és kínos sem.

2020. nov. 3. 01:10
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem kamu, akkor bolond vagy
2020. nov. 3. 06:58
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
Kislányt vinni a legtöbb férfi wcbe inkább csak nem ajánlatos. Nem mindenhol van falas mosdó mint a nőiben.Azért más férfiakat meg pisilni látni nem feltétlenül kellene, az tényleg kellemetlen helyzet mindenkinek.De egy apuka is képes felmérni a helyzetet és tudja, hogy milyen korú kislányt vihet milyen mosdóba..
2020. nov. 3. 07:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!