Mikorra viszitek bölcsibe/oviba a gyereketeket? És mikorra mentek érte?
Szóval reggel hányra viszitek be? És délután hányra mentek érte? Mikorra muszáj érte menni és mikorra muszáj beérni? És amíg a gyerek bölcsiben/oviban van, addig mit csináltok? (gondolom munka, vagy suli) Hogyan tudtok reggel időben elkészülni, hogy oda is érjetek, aztán ti is odaérjetek, ahová és amikor kell? Jövőre megy az akkor két éves fiam bölcsibe, én meg egyetemre nappalira, ahová nekem fél 8-ra kell majd menni, de én nagyon nem szeretek az utolsó pillanatban beesni sehová, jó lenne, ha legalább 10 perccel előbb ott tudnék már lenni. A bölcsihez valószínűleg közel fogunk majd lakni, nyáron akarok keresni a környéken albérletet, szokott lenni elfogadható áron. De az egyetem viszonylag messze van onnan, busszal kb. 3/4-1 óra.
Hogyan megy ez nálatok?
Most egyetemleges kérdést tettél fel, mert ez attól függ ki hogyan hol dolgozik és mikortól.
Szóval én pl fél 7-re mentem dolgozni, aztán 6-ra, úgyhogy nem tudom mit csináltam volna, mert a párom már fél 6 kor ment.
Ha délutános voltam, akkor pedig a bevitel sima ügy a hazahozatal a páromé, aki 5-6-ig dolgozik.
Nos ez lett volna, ha a tavaly lett volna baba. Most lesz csak, de ha így marad a meló akkor gondolkodni kell. Az a terv, hogy a lehető legtöbbet velünk legyen, tehát bárhogy is lesz a munka az első hogy értemegyünk!
Szia! Keresni kell egy megfelelö bölcsit, vagy ovit. Itt rögtön elmondják, hogy mikor viheted-hozhatod a kicsit. Én Németországból írok, nálunk elég nehezen megy (reggel 7.15 a legkorábbi idöpont, amikor bevihetö). Mivel innen még 20 perc a munkahelyem, nagyon igyekeznem kell.
S az egésznek be kell játszódnia. Érdemes pár héttel elötte már rendszeresen hordani, úgy mintha az egyetemre mennél. Ebböl fogod látni, hogy odaértek-e, hamarabb kell-e kelnetek (esetleg kelned). Vagy hol tudnál még egy
kis idöt nyerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!