Ha azt szeretne, akkor lehet van konkrét elképzelése is. Ha nincs, akkor kérdezd meg a szüleit, milyen van már, szerintük milyet érdemes. (Témájában értem, pl szuperhősök, rendőrök, dzsungel, stb, mert minden témában létezik pár ezer forintostól a méregdrágáig.)
Ha még semmi nincs neki, akkor valamelyik Lego Classic csomag is jó választás lehet kezdetnek, azokból több mindent lehet építeni.
2020. okt. 10. 20:07
2/11 anonim válasza:
Ha még nem legozott akkor jó a Junior család, azokat egyszerűbb összerakni. A Cityből is jó dolgok vannak, vagy kezdésnek jó a Classic is. Én a kockashopnál szoktam keresgélni, ott családokra tudsz keresni.
2020. okt. 10. 20:31
3/11 anonim válasza:
Kisebb creator csomagot, autòs/hajòs/repülőst. Ha karàcsonyra szànod, akkor szülőkkel egyeztetès utan lego adventi naptarat. Vannak alapkeszletek, amiknek van egy-egy kiemelt tèmàja, pl. sok kerèk , ablak, vagy szem van benne.
2020. okt. 10. 21:02
4/11 anonim válasza:
Ha olcsó új legot akarsz nézz Alin, mi ebből vettünk 2 db 1000 darabos csomagot, 5-6000 Ft körül szokott lenni, nem original lego, ugyanakkora, de ez picit puhább, és más a színe, de ugyanúgy eljátszanak vele. Lego figurákat is lehet rendelni pár dollárért jött most nem rég egy 50 darabos csomag.
Itt van ilyenre gondolok, nem pont ez a legkedvezőbb áru link, de körül kell nézni :
HUF 1,243.78 20%OFF | 1008PCS Children DIY Building Blocks City Toys Education Bricks Block Assembled Toys Constructor Designer for Children Kid Gifts
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!