Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen LEGO-t vegyek?

Milyen LEGO-t vegyek?

Figyelt kérdés

Anyukak! Milyen legot erdemes venni 5 eves kisfiunak?

Tudom, hogy azt szeretne, csak nekem nincs tapasztalatom... nezegettem, de hatha valaki tud segiteni.

Nem a 30 ezres kategoriara gondolok:)

2020. okt. 10. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha azt szeretne, akkor lehet van konkrét elképzelése is. Ha nincs, akkor kérdezd meg a szüleit, milyen van már, szerintük milyet érdemes. (Témájában értem, pl szuperhősök, rendőrök, dzsungel, stb, mert minden témában létezik pár ezer forintostól a méregdrágáig.)

Ha még semmi nincs neki, akkor valamelyik Lego Classic csomag is jó választás lehet kezdetnek, azokból több mindent lehet építeni.

2020. okt. 10. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem legozott akkor jó a Junior család, azokat egyszerűbb összerakni. A Cityből is jó dolgok vannak, vagy kezdésnek jó a Classic is. Én a kockashopnál szoktam keresgélni, ott családokra tudsz keresni.
2020. okt. 10. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Kisebb creator csomagot, autòs/hajòs/repülőst. Ha karàcsonyra szànod, akkor szülőkkel egyeztetès utan lego adventi naptarat. Vannak alapkeszletek, amiknek van egy-egy kiemelt tèmàja, pl. sok kerèk , ablak, vagy szem van benne.
2020. okt. 10. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha olcsó új legot akarsz nézz Alin, mi ebből vettünk 2 db 1000 darabos csomagot, 5-6000 Ft körül szokott lenni, nem original lego, ugyanakkora, de ez picit puhább, és más a színe, de ugyanúgy eljátszanak vele. Lego figurákat is lehet rendelni pár dollárért jött most nem rég egy 50 darabos csomag.

Itt van ilyenre gondolok, nem pont ez a legkedvezőbb áru link, de körül kell nézni :

HUF 1,243.78 20%OFF | 1008PCS Children DIY Building Blocks City Toys Education Bricks Block Assembled Toys Constructor Designer for Children Kid Gifts

[link]

2020. okt. 10. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Lego pont az a jàtèk , amiből nagyon nem èrdemes màs markàt venni Akkor inkabb kisebb csomag, de minősègi legyen.
2020. okt. 10. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
A csaladban az 5 eves fiunal eddig a pokember volt meno, aztan jott a star wars, karacsonyra super mariosat kap.
2020. okt. 11. 00:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Csak kockái vannak, használtan vették... kimérőset talán, nem tudom pontosan hogy nevezik!

2020. okt. 11. 09:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisebb creatort vegyél igazi legot ,vagy Lego classicot abol mindent tud építeni .ezeknek biztos fog örülni a gyerek.
2020. okt. 11. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ikeába a 201 darabos vegyes 5000 ft! Igen ötezer. És eredeti lego!
2020. okt. 12. 00:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha csak kockák vannak akkor én inkább egy járművet vennék, ami a kedvenc. A Cityben ezer féle kapható, különböző méretekben.
2020. okt. 12. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!